Tlf: 410 880 209
  • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

HÅLLARE OCH STATIV FÖR E-CIGARETTER

Om du har en cylinderformad e-cigarett, känner du förmodligen till problemet med att den rullar bort och ramlar ner när du lägger den ifrån dig. Detta problem kan lösas med en hållare och vi har sammanställt ett urval till dig i denna översikt. När du förvarar e-cigaretten liggande får du också fördelen av att e-juicen stannar där den ska vara. Du ser också till att coilen och veken alltid är indränkta i e-juice, så att du inte riskerar de så kallade "dry burns" som dels ger dålig smak och som kan skada både coil och veke. Kom ihåg att kontrollera diametern på din elektriska cigarett så att du hittar rätt hållare. Läs mer om hållare längst ner på sidan.

Läs mer
Snabb leverans - 1-2 vardagar
Fri frakt v. köp över 499kr.

There are no products matching the selection.

Vilken hållare ska du välja till din e-cigarett?

Om du är den lyckliga ägaren till en liten smart e-cigarett med ett 650mAh-batteri kan du använda de snygga aluminiumhållarna som finns i en mängd olika färgvarianter. För de något större e-cigaretterna och batterierna kan du använda en av våra gummi- eller silikonhållare.

Vi har också olika varianter för vertikal montering, T.ex. till bilen. Under varje produkt kan du se vilka storlekar de passar till. Om du har några frågor är vi alltid redo att hjälpa till med råd och vägledning.

 

Certifierad E-handel

På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

certifierad ehandel

Vänligen vänta...

Produktet er lagt i din kurv

Du är 500 kr från gratis frakt
Du är 500 kr från gratis frakt
eller

Laddar, vänligen vänta ... Laddar, vänligen vänta ...

certifierad ehandel