Tlf: 410 880 209
 • info@dinecigg.se
Utmärkt
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

HÅLLARE OCH STATIV FÖR E-CIGARETTER

Om du har en cylinderformad e-cigarett, känner du förmodligen till problemet med att den rullar bort och ramlar ner när du lägger den ifrån dig. Detta problem kan lösas med en hållare och vi har sammanställt ett urval till dig i denna översikt. När du förvarar e-cigaretten liggande får du också fördelen av att e-juicen stannar där den ska vara. Du ser också till att coilen och veken alltid är indränkta i e-juice, så att du inte riskerar de så kallade "dry burns" som dels ger dålig smak och som kan skada både coil och veke. Kom ihåg att kontrollera diametern på din elektriska cigarett så att du hittar rätt hållare. Läs mer om hållare längst ner på sidan.

Läs mer
Snabb leverans - 1-2 vardagar
Fri frakt v. köp över 499kr.

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

Filtrering Stäng
 • Produkttyp
 • Märken
 • Pris
 • Andra Egenskaper
 • 1 artiklar

  per sida

  Sort By: Sortering
  ELEAF ICARE MINI PCC BATTERI

  ELEAF ICARE MINI PCC BATTERI

  177 kr.
  177
  Fler varianter

  Översikt

  Mer ström till din Eleaf iCare Mini


  Eleaf iCare Mini PCC, är både en dock och en powerbank till din Eleaf iCare Mini e-cigarett. Om du känner att din iCare Mini saknar en plats på nattduksbordet att stå på under natten, kan den stå fint i iCare Mini PCC och bli uppladdad över natten. När du måste åka på morgonen kopplar du bara ur hela enheten från USB-kabeln, då har dockningen laddat upp både din iCare Mini samt sig själv, och den kan nu användas som en powerbank med hela 2300 mAh. När du går hem från jobbet så sätter du bara Icare Mini i docken, lägger den i väskan och du kommer hem med en fulladdat Icare Mini battero (det kommer givetvis att bero på hur långt du har hem).


   


  Paketet inkluderar:  • iCare Mini PCC


   


  OBS: iCare Mini PCC passar bara till Icare Mini och INTE till den vanliga iCare.


   


  OBS: Det följer inte en micro-USB-kabel med, men du kan använda den som följde med till Icare Mini eller köpa till en nedan.


  Laddningskabel

  Slut i lager

  Vilken hållare ska du välja till din e-cigarett?

  Om du är den lyckliga ägaren till en liten smart e-cigarett med ett 650mAh-batteri kan du använda de snygga aluminiumhållarna som finns i en mängd olika färgvarianter. För de något större e-cigaretterna och batterierna kan du använda en av våra gummi- eller silikonhållare.

  Vi har också olika varianter för vertikal montering, T.ex. till bilen. Under varje produkt kan du se vilka storlekar de passar till. Om du har några frågor är vi alltid redo att hjälpa till med råd och vägledning.

   

  Certifierad E-handel

  På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

  certifierad ehandel

  Vänligen vänta...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du är 500 kr från gratis frakt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du är 500 kr från gratis frakt
  eller

  Laddar, vänligen vänta ... Laddar, vänligen vänta ...

  certifierad ehandel