Tlf: 410 880 209
 • info@dinecigg.se
Utmärkt
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

CLEAROMIZERS OCH TANKAR TIL E-CIGARETTER

I denna kategori har vi samlat alla typer av tankar för e-cigaretter. Tankarna kallas också clearomizers och det är där coilen - eller brännaren - och e-vätskan finns. Tankarna kommer i många former, färger och storlekar, men är begränsade till högst 2 ml enl. EU:s bestämmelser. Fråga oss gärna om du har några funderingar. Vi är redo att hjälpa till.

Läs mer om clearomizers längst ner på denna sida.

Läs mer
Snabb leverans - 1-2 vardagar
Fri frakt v. köp över 499kr.
Filtrering Stäng
 • Kategorier
 • Märken
 • Pris
 • Lämplig för
 • Färg
 • 5 artiklar

  per sida

  Sort By: Sortering
  ASPIRE CE5 TANK

  ASPIRE CE5 TANK

  55 kr.
  55
  Fler varianter

  Översikt

  ASPIRE CE5 MED BVC COIL


  Aspire har tagit ledningen mot den klassiska CE tanken, och skapade denna CE5 med utbytbar coil. Har du tidigare gillat CE4, då du kommer garanterat tycka om den här!


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • Aspire CE5 Clearomizer

  • Aspire BVC-coil 1,8 ohm

  • Utbytbart Munstycket


  Kom ihåg att coils / brännare kan bytas ut i denna tank.
  Du kan beställa extra BVC Coils här.


   


  Aspire K1 Tank

  ASPIRE K1-TANK

  98 kr.
  98
  Fler varianter

  Översikt

  K1 Clearomizer från Aspire


  Denna tank är vår mest populära bland små tanks med eGo gänga.


  Kapacitet: 1,5 ml.


   


  Paketet inkluderar:  • Aspire K1 Tank

  • Aspire BVC Coil

  • Utbytbart glansigt metallmunstycke.


   


  Kom ihåg att det är en bra idé att beställa extra coils till tanken direkt. 


  KÖP COILS TILL ASPIRE K1 HÄR

  Kom ihåg att du även måste beställa e-juice.


  ELEAF INANO-TANK

  ELEAF INANO-TANK

  27 kr.
  27
  Fler varianter

  Översikt

  ELEAF Inano Tank


  iNano tanken har en enkel struktur och är smidig att använda, ett av huvudelementen är det transparenta glasröret som gör att du enkelt kan se e-juicen. Med en diameter på 10 mm och e-juice kapacitet på 0,8 ml passar den perfekt till iNano-batteriet. Eleaf iNano är en engångstank och hela delen måste bytas ut när coilen smakar bränt. Vi rekommenderar att du använder iNano-tanken med iNano-batteriet.


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • Eleaf iNano Tank


   


  GS Air 2  - Eleaf iNano kan användas med andra batterier än iNano, då rekommenderar vi GS Air 2 i stället.


  Tank-adapter - Om din tank-adapter försvunnit kan du hitta en ny här.


   

  Slut i lager

  KANGERTECH CE4 ATOMIZER - 3 st

  KANGERTECH CE4 ATOMIZER - 3 st

  99 kr.
  99
  Fler varianter

  Översikt

  KLASSISK KVALITETSTANK FRÅN KANGERTECH


  Denna uppdaterade version av den klassiska CE4 kommer med barnsäkring men passar ändå på alla våra eGo- och och eVod-mods. Kvaliteten är precis så hög som man förväntar sig av Kangertech.


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • 3 st. KangerTech CE4 Atomizer

  ASPIRE ET-S

  ASPIRE ET-S

  84 kr.
  84
  Fler varianter

  Översikt

  ASPIRE ET-S CLEAROMIZER


  En kompakt tank från Aspire kan innehålla 2 ml e-juice.


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • Aspire ET-S tank

  • Aspire BVC COIL 1,8 Ohm


   


  Kom ihåg att köpa extra coils till denna tank, eftersom de måste bytas ut när de är utslitna.
  Hitta Aspire ETS Coils här.


   


  I vejpningens begynnelse (alltså för ett par år sedan), var en tank bara en enkel behållare till den e-juice man vejpade. Men så är det inte längre. Utvecklingen går otroligt fort och många av producenterna uppfinner och tar patent på nya, smarta funktioner hela tiden. Ett bra exempel är tankarna från Aspire. Produkterna är baserade på mer än 25 banbrytande patent och nya tankar härifrån är några av de bästa och mest avancerade som finns på marknaden idag.

  Det finns också utmärkta tankar från Joyetech och Eleaf som prismässigt är något billigare än de stora märkena, men ger lika bra valuta för pengarna. Ska vi peka på en annat bra märke, kan vi definitivt rekommendera tankarna från Kanger(KangerTech) som håller samma höga standard som Aspire. KangerTech har även valt tankar som sina specialitet och många års erfarenhet i branschen ger företaget tankar av högsta klass.

  Välj en tank i rätt storlek

  En av de viktigaste parametrarna när man väljer tank är naturligtvis kapaciteten. Vi har därför också för enkelhetens skull upprättat underkategorier med respektive små och stora tankar om du redan nu har bestämt dig för storlek.

  De mindre tankarna är vanligtvis lite billigare, och föredras av de vejpare som gillar små, diskreta e-cigaretter. Men som regel rekommenderar i att man väljer en tank som är så stor som möjligt.

  Modern vejpteknologi (särskilt Sub-ohm) gör det möjligt att generera stora mängder ånga under kort tid, och här är det bekvämt med en stor tank så att man slipper fylla på e-vätska hela tiden. För lite mer kraftfull utrustning passar en stor tank oftast bättre för att skapa balans i uttrycket.

  Se till att tankens gängor passar till ditt batteri

  Innan du väljer tank måste du naturligtvis se till att tanken passar till gängorna på ditt batteri. Det rör sig vanligtvis om 510-trådar eller de speciella eGO-gängorna. 510-tråd är den mest använda för de flesta större tankar, medan eGo-gängor ofta används på små runda handy-batterier med enkel funktionalitet. Har du ett sådant batteri, har vi sammanställt en kategori med ett urval av tankar med eGo-gängor till dig.

  Tankar till mods, Sub-ohm och RBA

  Är du en av det växande antal vejpare som går över till Sub-ohm, har vi gjort det enkelt för dig och sammanställt en översikt av tankar till Sub-ohm. Dessa tankar är anpassade för att tåla den extra värmen från Sub-ohm och har oftast också relativt stor kapacitet eftersom Sub-ohm oftast förbrukar mer e-juice. En del av dessa tankar kan du också använda hembyggda coils (RBA - rebuildable) med och vill du experimentera med detta har vi sammanställt en särskild översikt över Rebuildable tankar.

  De flesta vejpare som experimenterar med Sub-ohm och ev. RBA skaffar sig också förr eller senare en mod av en viss storlek eftersom Sub-Ohm kräver extra mycket power. En "mod" är nämligen vejpar-termen för e-cigarettens batteripaket med tillhörande styrenhet.

  De flesta vejpare föredrar en balanserad look där både mod och tank samspelar i storlek och design, och det innebär för de flesta en tank av en viss storlek för att matcha moden. För enkelhetens skull har vi också sammanställt en kategori med mod-tankar med dessa tankar.

  Vänligen vänta...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du är 500 kr från gratis frakt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du är 500 kr från gratis frakt
  eller

  Laddar, vänligen vänta ... Laddar, vänligen vänta ...