Tlf: 410 880 209
 • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

TANKAR OCH CLEAROMIZERS FRÅN KANGERTECH

KangerTech är en av de främsta leverantörerna av e-cigaretter och tillbehör, och de är särskilt kända för sina clearomizers och tankar som med tiden blivit firmans specialitet. Framgången beror delvis på avsevärt kvalitet på produkterna i kombination med konstant utveckling och kontinuerlig uppdatering med den senaste tekniken. Tankar och clearomizers uppfyller alla krav i både USA och Europa, bland annat CE, RoHS och SGS, och uppfyller naturligtvis de internationella ISO 14000-miljökraven. Alla större tankar i sortimentet har möjlighet för inställning av airflow och de nyare modellerna i SubTank-serien gör det också möjligt att använda med Subohm.
Längst ner på sidan kan du läsa mer om tankarna från Kangertech.

Läs mer
Snabb leverans - 1-2 vardagar
Fri frakt v. köp över 499kr.
Filtrering Stäng
 • Pris
 • Lämplig för
 • Färg
 • 1 artiklar

  per sida

  Sort By: Sortering
  KANGERTECH CE4 ATOMIZER - 3 st

  KANGERTECH CE4 ATOMIZER - 3 st

  99 kr.
  99
  Fler varianter

  Översikt

  Kangertech tank | Ø 16mm
  1,8Ω coils
  1,6ml væskekapacitet
  KangerTech är lite enklare förkortning för namnet Kanger Technology Company, men i vejparkretsar säger man ofta bara ”Kanger” - kärt barn har många namn- Detsamma gäller för e-vätske-behållaren som i branschen omväxlande kallas en tank, en clearomizer eller bara mizer. KangerTech varit med sedan elektriska cigaretter först kom ut på marknaden så när du investerar i en tank härifrån får du många års erfarenhet och branschkunskap med i paketet. Det tycker vi märks.

  Flera valmöjligheter med färg och coil-val

  Sortimentet är lättöverskådligt, och det beror på ett par faktorer. För det första tar vi alltid bara in de bästa produkterna. Vi vill kunna stå för alla produkter vi säljer, därför testar vi allt du hittar i butiken. För flera av produkterna finns också ytterligare valmöjligheter till exempel. olika färger och ohm-tal på de medföljande coilsen

  Stora tankar för långvarig användning och Subohm

  Utvecklingen inom vejpvärlden går mot allt större tankar så oavsett om du vill kunna vejpa länge eller kanske hoppat på Subohm-vågen där ångan ska vara tät och tung, rekommenderar vi att man köper stora tankar. KangerTech kan med den nya Subtank Plus ge kapaciteter på upp till 7 ml, mindre tankar fungerar naturligtvis också fint - allt efter dina behov. I andra änden av skalan hittar du t.ex. Evod-modellerna som är perfekta om du föredrar mindre dimensioner för din vejp-utrustning.

  KangerTech fokuserar på coils till tankarna

  Har man sagt tank får man också säga coil, för det är två sidor av samma mynt. Även om coilen inte tar upp så mycket plats är det ändå där magin sker och en bra coil kan ta vejp-upplevelsen till nya höjder. Detta vet KangerTech allt om, och därför ligger fokus på innovation och utveckling av batterier med ny teknologi.

  Tidigare byggde de tankar för användning med single-coils och dessa coils är fortfarande tillgängliga för att säkerställa kompatibilitet med gamla tankar. Vissa föredrar också ångan som produceras av dessa coils även om de flesta gillar de nyare OCC-coils , som vanligtvis är utformade som dual-coils med nyare teknologi. Flera av tankarna från KangerTech är idag också förberedda för hembyggda coils och har en RBA-bas där du kan montera färdiga coil/coils som du själv har tillverkat.

  Om du har den minsta känsla för teknik och kan tänka dig att montera coils, rekommenderar vi köp av de lite större tankarna med RBA-bas. Det finns pengar att spara eftersom du med en RBA-bas har möjlighet att rengöra själva coilen och därmed förlänga livslängden. Färdiga eller hemmabyggda coils kommer också på lång sikt vara billigare i bruk. Se Kangertech:s svar på RBA-coils här.

  Kom också ihåg att en coil också utsätts för slitage och därför bara kan hålla en begränsad tid. Som tur är det en relativt billig reservdel och därför kan det vara en god idé att köpa extra coils tillsammans med tanken så att du inte senare behöver lägga dyrt porto för att få hem nya coils.

  Pyrexglas och rostfritt stål

  Kvaliteten på tankarna från KangerTech visar, även när det kommer till materialval, att endast det bästa är gott nog. Vissa tillverkare använder till t.ex. vanligt glas eller t.o.m. plastmaterial.Vissa tillverkare använder till t.ex. vanligt glas eller t.o.m. plastmaterial. Men Kangers tankar görs vanligen i superstarkt Pyrex-glas som bland annat används i professionell laboratorieutrustning p.g.a. glasets höga värmebeständighet och generella hållbarhet.

  Resten av konstruktionen är också kompromisslöst utförd i rostfritt stål. Stål kan innebära många saker men Kanger använder den starkaste legeringen av samma kvalitet som den som används i professionell köksutrustning för att klara många timmars användning varje dag, året runt.

  Så med en tank från KangerTech är du garanterad en kvalitetsprodukt som ger dig en god vejp-upplevelse.

  Du kan läsa mer om märket Kangertech här

  Certifierad E-handel

  På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

  certifierad ehandel

  Vänligen vänta...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Laddar, vänligen vänta ... Laddar, vänligen vänta ...

  certifierad ehandel