Tlf: 410 880 209
  • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

E-CIGARETT ÖVERSIKT – SITEMAP

Här kan du enkelt navigera runt på sidan och hitta önskad kategori eller underkategori så du lätt kan hitta den utrustning du behöver till din e-cigarett.

E-cigarett – Här hittar du det stora utbudet av tillbehör till e-cigaretter på Dinecigg.se. På framsidan hittar du en överskådlig guide som är bra om duär nybörjare. Du hittar även e-juice i toppmenyn, vi erbjuder e-juice från bl.a. Vapeson, House of Liquid, Space Jam och Vape Away. Därutöver kan du hitta batterier, tank/cleromizer, coil/brännare till din e-cigarett bland deolika kategorierna. Kort sagt – allt vad du behöver att veta om e-cigaretter innan du beställer din utrustning.

 

Kategorier med olika tillbehör till e-cigaretter.


el cigaret 

El cigaret – Här har vi en kollektion med el-cigaretter. E-cigaretter finns med olika storlek på batteri, och du kan även få en clearomizer i olika former. Denna samling av e-cigaretter är anpassad så du får det bästa och är garanterad en härlig vejpupplevelse.

Olika E-cigarett kits

Sluta-röka-kit – Önskar du att sluta röka så är dessa sluta-röka-kit riktigt enkla att använda sig av. Det medföljer ett batteri, clearomizer och e-juice (och eventuellt coils) i alla kit så du kan få en riktigt bra vejpupplevelse.

E-pipe – E-cigaretter kan även utformas som en pipa. Här är Atomizer, coiloch batteri inbyggt i pipans huvud och ger fullständigt samma upplevelse som en vanlig e-cigg. Alla modeller är tillverkade av härligt rosenträ och kommer med laddare, batteri och allt.

 


Forskellige e-cigaret batterier 

E-cigarettbatteri – Ett batteri till din e-cigarett är en nödvändighet. Det finns många olika modeller, några kan justeras (så kallad variabel volt eller VV) och andra har fast output. Batteriet aktiveras genom att trycka in knappen samtidigt som du tar ett bloss i driptip (munstycket) på cleromizern för att skapa ånga. Alla batterier är uppladdningsbara och håller därför länge. Du kan fåsmå, handy batterier på 650 mAh eller större batterier helt upp till mellan 1600-2200 mAh, så kan du vejpa hela dagen lång. Alla batterier har antingen eGo-gängpr eller 510-gängor. Med bli inte förtvivlad, under varje batteri finns det en guide till vilken tank/cleromizer batteriet passar till.

Olika e-cigarettbatterier

Vanliga batterier till e-cigarett – Här hittar du runda batterier i fin design som passar till alla tankar och clearomizers med eGo-gängor. Batterierna är enkla att använda och fås även med LCD-display som visar batterinivå så du vet när det är dags att ladda. Batterierna laddar enkelt upp genom en USB-laddare, så du alltid kan ha uppladdade batterier.

Batterier med variabel volt – Med dessa batterier kan du justera hur många volt du skickar upp i din tank med e-juice. Därmed kan du hitta det output som ger precis den mängd ånga som passar dig. Styrkan ställs in genom att skruva på batteriet i botten på e-cigaretten eller via tryckknapparna (det beror på modell). Vanliga batterier som är variabla är bland annat modeller från iTaste och Aspire.

Batterier till mods – Denna kategori innehåller lösa batterier som sätts i mods. Det finns två olika storlekar, nämligen 18350 (litet) samt 18650 (stort). Batterierna fås i olika färger och olika kapacitet, från 700 mAh och upp till 3100 mAh. Vi erbjuder batterier från Samsung, Efest och Sony. Batterierna har olika urladdningskapacitet så kolla upp vad ditt mod kräverinnan du invisterar i ett.

Sub-ohm batterier – Dessa batterier kan man använda med en sub-ohm cleromizer/tank. Vi har valt ut de bästa på marknaden så du kan få en så bra vejpupplevelse som möjligt. Alla batterierna har e-Go-gängor och passar därför till de flesta större clearomizers. Batterierna har en högra kapacitet än vanliga batterier och ligger på mellan 1100-4400 mAh.

 


e juice 

E-Juice – Hos dinecigg.se erbjuder vi endast produkter från marknadens bästa märken. Vi har vätska med smak av tobak, mentol, dryck och sötsaker. Endast din fantasi sätter gränser. Du kan få e-juice både med ochutan nikotin. Det finns e-juice med olika PG/VG-förhållanden, ekologiska e-juicer och vätskor från Space Jam e-liquid med helt otroliga smaker. PG står för propylenglykol och VG är vegetabiliskt glycerin. Det finns e-vätska utvunnen av naturliga extrakt från tobak som ger en ånga som påminner om röken du får från en vanlig cigarett. E-juice kallas ofta även e-vätska eller rökvätska.

Olika e-juicemärken

Vapeson – Här hittar du vanlig, ren smak med olika nikotinstyrkor samt vår premium e-juice som har några riktigt härliga tobaksvarianter och kraftig mentolsmak. Priserna är fördelaktiga och klickar du runt lite kan du garanterat hitta ett bra erbjudande. Vapesons vätskor har vi länge erbjuditpå webbshoppen och de är kända för sin goda kvalitet och för att deras produkter är tillverkade under strikt kontrollerade förhållanden. En tumregel när du väljer nikotinstyrka är att ju mer ånga din e-cigg producerar, desto lägre nikotinstyrka bör du välja. Använder du en clearomizer av äldre modell med svagare coil kan du välja högre nikotinstyrka för att få ut samma goda vejpupplevelse.

House of Liquid – Riktigt härlig gourmet-e-juice, tillverkad i England av House of Liquid. El Toro Liquid är tillverkad genom att använda så kallad steept tobak och på så vis får e-juicen en autentisk och kraftig smak av tobak. Det har använts äkta kubanska tobaksblad till tillverkningen och om du är ute efter en vätska med smak av riktig tobak så är detta ett säkert val. Vätskorna har blandningsförhållandet 60% VG och 40% PG så de tål en kraftfull tank meden stor coil som framställer massor med ånga. Organic-serien är ekologisk e-juice där smakessensen är tillverkad av färska råvaror. Smaken är otroligt fyllig och härlig och smakar av bl.a. Green Apple & Frozen Orange. De sötare smakerna är Cinnamon Cookies och Caramel Cream som också smakar otroligt gott. Är du ute efter en mentolsmak så ska du testa Pure Menthol. Här får du en härlig, rund smak som både är god och bra för andedräkten.

Space Jam E-Juice – Gourmet-e-juicetillverkad I USA. Vätskorna från Space Jam E-Liquid har ett 50/50 PG-VG-förhållande och kan därför med fördel användas i en sub-ohm-tank om man önskar rikligt med ånga. Med dessa juicer i e-cigaretten får du smaker från Space Jams intergalaktiska universum. Astro med äpple och jordgubbe, Andromeda med granatäpple och blåbär samt Pluto med Melon och mynta är några oslagbara fruktkombinationer. Föredrar du något sötare smaker så ska du testa smaken Omega med smak av persika och grädde (rund och len), Starship1med Créme Brûlée och kiwi som påminner om custard eller den galet godaVenus med Marshmellow, jordnötssmör, karamell och grädde. Använd en e-cigarett med kraftigt batteri, coil och tank när du använder dessa e-juicer för att uppnå den bästa smaken.

Vape Away E-Juice – E-juice från Vape Away håller riktigt hög kvalitet. Denna produkt är danskproducerad och har ett PG/VG-förhållande på 50/50. Vape Away hette tidigare Lord of Liquid men samtidigt med lanseringen av deras helt nya smakkollektion ändrade märket namn. Med allday får du en ren tobakssmak i toppklass. Den är framtagen så att du kan vejpa hela dagen med din e-cigg. Noon är gjord på Aged Nicaraguan Seco medan Cuban Havana Cured och Cooldat är tillverkad av ekologisk Virginia och Burley med en uppfriskande smak av mentol och anis. Sesason består av orientaliska tobakssorter med en hint av California key Lime. Vape Away är lyx inom e-vätskor och fyller du din cleromizer med dessa vätskor kommer du aldrig vilja prova något annat.

 


clearomizers 

Clearomizer – Hitta den tank eller clearomizer som passar dig. Det breda sortimentet ger dig vanliga cleromizers med eGo-gängpr som passar till demindre, runda batterierna och större tankar med 510-gängor som har kraftigare coils. Det finns clearomizers från Aspire med BVC-coil, samt den nya Aspire Triton som kan köra sub-ohm och temperaturstyrning. KangerTech erbjuder vanliga cleromizers så som EVOD, protank 2 och 3, samt aertotank med alla deras single- och dual coils som ger en behaglig mängd ånga. Det finns även ett stort utbud av sub-ohm tanks, som exempelvis subtank mini eller subtank plus som med en stor, kraftig OCC-coil på 0,5 eller 1,2 genererar en otroligt välsmakande ånga. Det finns dessutom ett lika stort utbud av ”rebuildable” (RBA)-clearomizers som verkligenger smaken det lilla extra. Kom ihåg att du alltid ska använda coils av nickel (ni-200) om du vill använda din sub-ohm på en temperaturstyrd mod.

Olika tankar till e-cigarett

Clearomizer med eGo-gängor – Här hittar du de vanligaste cleromizers som passar till alla batterier med eGo-gängor. Genom åren har de blivit väldigt populära tack vare att de är enkla att använda och relativt billiga. En vanlig CE4-Clearomizer är den mest använda bland våra kunder, men Aspire ETS, Aspire CE5 och Kanger EVOD är också populära produkter. Vill du uppgradera din clearomizer ska du kika på Kangertech EMOW Tank somär den enda tank med eGo-gängpr och air-flow control. Clearomizers i denna kategori rymmer mellan 1,6-2,5 ml e-juice. Utöver CE4 har alla clearomizers i denna kategori en utbytbar coil så du alltid får en bra vejpupplevelse.

Stor Clearomizer – Här hittar du tankar till din e-cigarett som rymmer mycket e-juice. Du kan då en subtank plus med plats till hela 7 ml e-juice. De flesta tankar är tillverkade av pyrexglas och rostfritt stål och alla har 510-gängor. Här hittar du även produkter från olika leverantörer. Kangertech har deras högprofilerade sub-tankserie och SMOK har med sin GCT- och VCT-tank också tagit sig in på marknaden. Tankar i denna kategori har typiskt en stor och kraftig coil/brännare, exempelvis en BVC (Bottom Vertical Coil) och med ny teknologi med OCC-coils som har ekologisk bomull som veke får du aldrig ”dry hits” med dessa typer av tankar.

Sub-ohm tank – Översikt över de bästa sub-ohm-cleromizers på marknaden. Sub-ohm ger dig otroliga mängder ånga och sätter du tanken på ett batteri eller mod som har hög effekt (watt) så får du den den renaste smak och härligaste vejpupplevelse du kan föreställa dig. Sub-ohmbetyder att coilen i tanken är på under 1,0 ohm. Återigen går Kangertech i täten med en sublim subtank som fås i 2 olika storlekar som kan innehålla mellan 3-7 ml e-juice. Det finns även möjlighet för rebuildable med Eleaf Lemo 2 och Aspire Triton-tank. Om du vill komma upp över 50 watt så kan du med fördel vejpa med en Vision MK-tank som har en kraftig sub-ohm-coil som tål den höga watten.

Tank till Mod – Detta är en översikt som visar var du hittar den e-cigarettank som passar till mods. De har alla 510-gängor och passar på alla mods. Du ska dock vara uppmärksam på att Tank / Cleromizer och coil går hand i hand med batteriet och dess prestanda. Har du ett kraftigt batteri på 50 watt så spelar det ingen roll om coilen i din tank inte klarar av att hantera belastningen. Få råd och vägledning till hur du bäst sätter ihop din e-cigg i produktbeskrivningen under den tank du önskar köpa.

 


mods til e-cigaretter 

E-cigarett Mod – Här hittar du översikten för mods till e-cigaretter. Mod betyder modifierat batteri. Det finns vanliga mods, mekaniska mods och box-mods. De flesta kan justeras genom så kallad variabel volt-, eller wattfunktion och du kan således styra hur mycket power du skickar från batteriet genom coilen i din tank. Vi erbjuder mods från 10 watt (Eleaf iStick Mini) upp till 150 Watt (Sigelei 150W box-mod). Ledande inom mods är Eleaf iStick-serien samt Joyetech med ECIV VT-Kittet. Inom box-mods har SMOK (Smoktech) utmärkt sig med XPRO BT 50W box-mod och XPRO M80 Plus. Den senaste teknologin inom mods är en temperatur tyrd mod. Här undviker du att överhetta dina coils som därför håller längre. Du kommer dessutom märka att du använder mindre e-juice.

Olika e-cigarett Mods

Joyetech / Eleaf Mod – Här hittar du iStick som med den nya iStick 40W TC (Temperaturstyrning) ger dig en produkt i toppkvalitet med hög säkerhet. Med detta mod blir dina coils aldrig överhettade och kommer därför inte uppleva så kallade ”dry hits”. Var uppmärksam på att det krävscoils av nickel (Ni-200) för att få glädje av temperaturstyrda mods. Det är oftast tal om sub-ohm-coils, vilket är en fördel då en mod ger så hög wattstyrka att du är garanterad en sublim vejpupplevelse. Joyetech EVIC VT är en snygg, temperaturstyrd mod med en kapacitet på hela 5000 mAh. Se hela utbudet och läs mer så du kan hitta det mod som passar justdig.

Box-mod – En överblick över vilka box-mods vi säljer hos dinecigg.se. Allabox-mods har variabel watt eller volt och kan prestera från 10 W upp till hela 150W. De mods som inte har fasta integrerade batterier använder allihop ett batteri (eller flera) av typen 18650. Om du investerar i en mycket kraftig mod är det nödvändigt med batterier med hög kapacitet (mAh) samt hög avladdningkapacitet. Vi erbjuder såklart batterier som passar perfekt till den box-mod du är ute efter. Box-mods är väldigt populära att använda tillsammans med drippers där du själv monterar din coil med kanthaltråd eller nickeltråd och en veke av ekologisk bomull. Dessa coils går oftast bäst ihop med låg ohm-styrka (0,5 ohm eller lägre) och kräver därför en hög effekt från din mod för att generera mer ånga. Det ska tilläggas att det faktiskt är på så vis du får ut allra mest ånga från din e-cigarett.

 


e cigaret tilbehør 

Tillbehör till e-cigaretter – Allt du kan önska dig av extrautrustning och tillbehör till e-cigaretter. Du kan få hållare i aluminium, silikon eller gummi i olika storlekar som passar just din e-cigarett. Det finns även hållare med dubbelhäftande baksida som kan monteras i bilen eller liknande. Inom driptips finns ett stort utbud av många olika modeller, material och färger, så du kan hitta ett munstycke/driptip som passar just dig och som fulländar din tank. Du kan hitta laddare till alla batterier samt alla verktyg och material du behöver om du bygger din e-cigg själv och monterar dina coils med kanthaltråd och ekologisk bomull. Dessutom kan du hitta ett etuii silikon eller läder i just den storlek som passar din utrustning.

Olika tillbehör till e-cigaretter

Laddare till e-cigaretter – Är du på jakt efter en laddare till din e-cigarett så hittar du laddare som passar alla modeller här. Nitecore levererar laddare i toppkvalitet med bra indikatorer på batterinivå. Dessa är kompatibla med 1650 och 16350 batterier. Det finns plats till 2-4 batterier i de olika utgåvorna. Alternativt kan du kolla på Efest LUC-laddaren samt Efest Smart-laddaren som kan ladda samma batterier. Har du ett vanligt batteri till din e-cigg med eGo-gängor finns det USB-laddare som passar till. Du kan även få en adapter så du kan ansluta din laddare till en väggkontakt (220 volt) eller en autoladdare som passar i cigarettändaren i din bil.

E-cigaretthållare – En översikt över smarta hållare till e-cigaretter. Det finns olika modeller beroende på storleken på ditt batteri på din e-cigg. Dukan välja mellan aluminiumshållar eeller silikonhållare till de minsta 650-1100mAh batterierna, eller en gummihållare till de något större batterierna i olika storlekar som passar till alla runda eGo-batterier och liknande. Fördelen är att här kan du också kan ha din clearomizer stående i hållaren om du byter mellan olika e-juicer med olika smaker. Du kan hitta en hållare som passar fint på bilens instrumentbräda.

Diverse e-cigarett-tillbehör – Kategori för olika silikonetuin till din Elaef iStick eller Joyeyech Egrip. Du kan också få ett snyggt läderetui som skyddar din iStick. Här hittar du även diverse munstycken eller ”driptips”, som de även kallas, eller varför inte en smart sleeve till din Aspire Nautiluseller Atlantis-tank?

 


Forskellige e-cigaret producenter 

E-cigarett producenter – Hos Dinecigg.se bryr vi oss mycket om kvalitetoch därför har vi valt att erbjuda e-cigarettutrustning, batterier, mods och clearomizers från marknadens ledande producenter. Du kan hitta alla olikamärken på denna sida och klicka in på var och en och läsa mer om de olikatillverkarna.

Olika e-cigarettmärken

Aspire – Aspire Life Changing. Aspire har verkligen etablerat sig som ett av marknadens ledande märken. Hos dinecigg.se har Aspires clearomizers med BVC-coils blivit bland de mest populära då de är otroligt enkla att använda och skapar bra ånga. Detta är Aspires ETS, Vivi nova, CE5 och K1-clearomizers. Dessutom gör Aspire tankar till den mest kräsna vejparen och med nautilus- och atlantis-tankarna får du verkligen valuta för pengarna. Samtidigt har de utvecklat en serie batterier, CG VV-serien i riktig fin carboon-design som ger dig möjligheten att justera spänningen i botten av batteriet och därmed även justera mängden ånga. Sist med inte minst erbjuder Aspire ett startpaket som är 100% redo att användas, med laddare, batteri, coils och tank. Apsire Elite kit ska upplevas – ett riktigt stort e-cigg-kit med 300 mAh och 50W och med en Atlantis megatank medsub-ohm coil.

KangerTech – Kangertech är en väletablerad leverantör som ger dig absolut toppkvalitet. Du kan få ett startpaket, redo att användas med vanliga EVOD- eller EMOW-batterier, en clearomizer med single- alternativtdual coils. Kangertech är en av föregångarna inom e-cigaretter och levererar en vejpupplevelse av yttersta kvalitet med sin subtank-serie. Skräddarsytt till dessa tankar hittar du Kangertechs egna KBOX på 40W. Du får den bästa kvaliteten från Kanger och deras SUBOX Mini-kit på upp till 50W är oslagbart. Finare blir en e-cigarett nästan inte.

Joyetech / Eleaf – Ännu en högt profilerad producent på marknaden med många års erfarenhet på nacken. Hos Joyetech läggs det stor vikt på design och funktionalitet och det märks tydligt på deras superpopulära produkter. eGo One samt Eleaf iStick tog världen med storm och ändrade synen helt på vad en e-cigarett egentligen är när de kom. Joyetech har därefter utvecklat teknologin och levererar den mest uppdaterade utrustning som finns på marknaden idag. Joyetech lanserade senast eRoll-C som i våra ögon är den bästa cigarett-look-a-like som skapats. Sedan temperaturstyrning blivit hett har Joyetech lanserat EVIC VT-Kittet som är fenomenalt och har en riktigt snygg design. Dessutom finns även iStick 40W TC som enligt oss är det bästa valet av Mod om du vill använda en sub-ohm tank och temperaturstyrning.

Smoktech – Smoktech, bättre känt som SMOK, har alltid levererat riktigt coola mekaniska mods, och har nu rört sig vidare mot variabla mods och sub-ohm tanks. Då temperaturstyrning blev stort inom vejpvärlden lanserade Smoketech XPRO M80 Plus, som med 80 Watt ger dig en helt sublim Mod. Deras 50W-bluetooth-mod är också riktigt härlig och något smidigare. Dessutom är SMOK riktigt starka när det kommer till drippers och RBA-tankar samt stora sub-ohm tankar som VCT A1- och GCT-tankar.

Efest – En storfavorit inom batterier till mods. Efest levererar laddare av hög kvalitet samt batterier i olika storlekar och med olika specifikationer så du kan hitta just det som passar till din Mod. 18350-batterier (de små) samt 18650-batterier (stora) fås i både 700, 2600 och 3100 mAh och med en urladdningskapacitet på 20 ampere är dessa ett säkert val till din mod.

Vision – Vision har med Spinner 2 batteriet tagit sig in i många vejpares hjärtan med fina designer i alla regnbågens färger, 1650 mAh kapacitet och variabel volt från 3,3 – 4,8 volt. Ett riktigt fint, allsidigt batteri som håller till en hel dags vejpning. Vision har på senaste tid kastat sig ut i INOW-batteriet som är på 2000 mAh och kan användas med sub-ohm-tankar; det säljer riktigt bra! De har dessutom utvecklat en helt fenomenaltank, nämligen Vision MK-tanken vart kraftiga coils klarar hela 100 W. Med tankens stora insugningshål och låga ohm-motstånd kan du skapa riktigt stora ångmoln.

 


Mer användbar information

Guide till E-cigaretter – Är du helt ny inom e-cigaretter så kan du med fördel kolla in vår nybörjarguide för vejpare. Guiden är enkel och lättöverskådlig och ger all nödvändig information du behöver för att komma igång ordentligt. Det tar bara några få minuter att läsa och ger dig den kunskapdu behöver för att välja en e-cigg som passar dina behov.

Är e-cigaretter skadliga? – Den stora frågan med hänsyn till e-cigaretter är huruvida de är mindre skadliga än vanliga cigaretter. Hos Dinecigg.se håller vi oss alltid uppdaterade med den senaste forskningen inom e-cigaretter och hälsa så att du alltid vet vad du utsätter din kropp för. Och det finns ingen anledning till oro. Fram till nu pekar all forskning på att en e-cigarett inte är i närheten så skadlig som tobakscigaretter.

E-cigarett-test – Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste produkterna inom e-cigaretter och på vår användarblogg kan du hitta recensioner av e-cigaretter så du alltid vet vad som blivit ”bäst i test”. Vi testar allt från batterier till clearomizers, coils och olika kit. Det är alltid bra att hålla sig uppdaterad med olika test så du kan hitta en e-cigarett som fungerar riktigt bra.

Sub-ohm guide – Allt du behöver veta om sub-ohm. E-cigaretter som använder sub-ohm-coils i är det hetaste i vejpvärlden eftersom det är här du får allra mest ånga och smak för pengarna. I denna guide hittar du allt du behöver veta innan du kastar dig ut i den fantastiska världen av sub-ohm-vejpning.

E-cigaretter-lagar – Är du osäker på var du får vejpa din e-cigg eller vilka lagar och regler som gäller så kan du läsa om det här. Vi följer alltid med i huruvida privatpolicyn blir påverkad samt nya tillägg inom lagen om e-cigaretter.

Villkor – Hos Dinecigg.se sätter vi pris på att ge dig som konsument bästamöjliga service. Här kan du läsa mer om vilka villkor som gäller när du handlar hos oss. Du hittar gällande villkor för priser, betalning, frakt, leverans, ångerrätt och reklamation. Du kan också läsa om våran cookie- och integritetspolicy.

Frakt och leverans – Här hittar du all nödvändig information om frakt-, och leveransmetoder till EU -änder, icke EU-länder samt leverans i Sverige.Vi hos Dinecigg.se erbjuder leverans med tracking så du alltid kan följa paketets resa.

Kontakt och kundservice – Har du frågor eller önskar du att få ytterligare information om produkter, leverans, villkor eller annat är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Hos Dinecigg.se lägger vi stor vikt vid att du som konsument är nöjd med din produkt så om du önskar att komma i kontakt med oss kan du hitta telefonnummer, mailadress och adress här.

Certifierad E-handel

På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

certifierad ehandel

Vänligen vänta...

Produktet er lagt i din kurv

Du är 500 kr från gratis frakt
Du är 500 kr från gratis frakt
eller
certifierad ehandel