Tlf: 410 880 209
 • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

Som ny användare av e-cigaretter uppstår det snabbt många frågor och det breda urvalet av e-cigaretter kan vara svårt att få överblick över. Men det finns ingen anledning till oro. En e-cigarett är mycket enkel att använda och om du följer denna enkla vägledning kommer du igång snabbt och enkelt. En e-cigarett består av 3 delar: Batteri, clearomizer och coil. För att komma igång är det viktigt att du förstår hur dessa 3 delar av din e-cigarett fungerar och hur de används.

E-cigarettens uppbyggnad steg för steg

e-cigaret-batteri

1. BATTERIET

Batteriet levererar ström till din e-cigarett och aktiveras genom att hålla nere den inbyggda knappen. Detta aktiverar clearomizern som förångar e-vätskan till ånga. Batterier kan köpas med olika kapacitet, allt från 650 mAh till 2200 mAh. Ju högre mAh batteriet har, desto längre kan det användas mellan laddningarna. När batteriet är tomt kan det laddas upp på 2-3 timmar.

Tabell över strömkapacitet

 • 650 mah ger ca. ½ dags användning
 • 1100 mah ger ca. 1 dags användning
 • 1300 mah ger ca. 1 till 1 ½dags användning
 • 1650 mah ger ca. 1 till 2 dagars användning
 • 2200 mah ger ca. 2 dagars användning

 

e-cigaret-clearomizer

2. Clearomizer

Clearomizern är tanken som e-juicen fylls på i. Clearomizern levereras utan e-juice och därför är det viktigt att tänka på att köpa till det. För att fylla på e-juice ska tankens bas skruvas ur. Sedan kan e-juicen fyllas på ner längs innersidan av tankens behållare.

Det är viktigt att inte hälla ner e-juicen i hålet i mitten. Fyll clearomizern till 2/3 så det fortfarande finns plats för lite luft i tanken och skruva sedan på basen igen. Låt tanken stå påfylld i 5 minuter innan du använder den.

e-juice-refill
e-cigaret-coil

3. COILS

Inne i clearomizern sitter en coil. Denna kallas också förångare, atomizer och brännare. På de allra flesta tankar kan coilen bytas ut, medan vissa tankar är avsedda för engångsbruk. Coilens funktion är att förånga e-juicen och den är placerad mitt i basen som kan skruvas ut i botten på clearomizern.

 

Coils ska bytas ut med jämna mellanrum och beroende på hur mycket de används håller de vanligtvis i 1-4 veckor. Sedan sätter man i en ny coil, de säljs löst. Coils kan köpas i olika ohm-varianter. Ju lägre ohm man väljer, desto mer ånga genererar den.

BYTE AV COIL

 • Skruva loss coilen ur clearomizern
 • Tag coilen ud af clearomizeren
 • Skruva loss basen och coilen från varandra
 • Skruva sedan fast den nya coilen i basen och skruva fast dem i clearomizern igen.
replace-coil

KOM IGÅNG MED ETT NYBÖRJAR-KIT

rygestoppakke ad

E-JUICE

I våra nybörjar-kit ingår e-juice, men om du har lust att prova flera olika smakvarianter har vi ett brett urval av de bästa, certifierade och godkändae-juicerna på marknaden. Du kan få e-juice i olika nikotinstyrkor beroende på ditt nikotinbehov.

TABELL ÖVER NIKOTINSTYRKOR

 • 0 mg – Nikotinfri. Innehåller PG, VG och arom
 • 6 mg  – Mild nikotin. Du har rökt ca. 0-10 cigaretter/dagligen.
 • 12 mg  – Moderat nikotin. Du har rökt ca. 10-15 cigaretter/dagligen.
 • 18 mg  – Stark nikotin. Du har rökt ca. 20 cigaretter/dagligen.
e-juice

VIDEOGUIDE. E-CIGARETTER A-Ö

Om du fortfarande inte känner dig helt redo att sätta igång och behöver lite mer vägledning, så ta 10 minuter och låt vår expert, Peter, introduceradig för e-cigaretter. I videon går Peter igenom e-cigaretter för nybörjaren på en mer grundlig nivå och kommer med diverse tips och tricks till hur man kommer igång på ett bra sätt.

Välkommen...!

Certifierad E-handel

På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

certifierad ehandel

Vänligen vänta...

Produktet er lagt i din kurv

Du är 500 kr från gratis frakt
Du är 500 kr från gratis frakt
eller
certifierad ehandel