Tlf: 410 880 209
 • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

MODS FRÅN JOYETECH

Även om tillverkaren Joyetech också levererar lösa batterier ligger deras stora styrka klart inom avancerade mods där de har ett riktigt brett urval. Vi har samlat många avancerade mods från Joyetech i denna kategori.

Joyetech är en av de producenter som fokuserar allra mest på designen. De flesta mods finns i olika färger, så det är möjligt att kombinera den önskade prestandan med dina egna preferenser i färg och finish. Läs mer om produkterna nedan.

Läs mer
Snabb leverans - 1-2 vardagar
Fri frakt v. köp över 499kr.
Filtrering Stäng
 • Pris
 • Lämplig för
 • Färg
 • Batterianvändning
 • Andra Egenskaper
 • 1 artiklar

  per sida

  Sort By: Sortering
  JOYETECH EKEE 80W TC BOX MOD - 2000MAH

  JOYETECH EKEE 80W TC BOX MOD - 2000MAH

  704 kr.
  704
  Fler varianter

  Översikt

  Joyetech mod | 2000mAh | 80W
  Indbygget batteri

  Slut i lager

  De snygga modsen från Joyetech är bland våra mest populära produkter, och det finns det flera goda skäl till. Förutom de många möjligheterna att själv välja utformning, erbjuder de också ett brett utbud i förhållande till pris och prestanda.  Alla mods är lådformade så de inte rullar och ramlar ner men fortfarande med rundade former så att de är behagliga att hålla i. Alla batterier är integrerade.

  Överväg Sub-ohm när du köper nytt

  Många vejpare växlar med tiden till Sub-ohm, och det bör du definitivt ta i beaktning när du köper ny utrustning - om så bara för att ha möjligheten att experimentera med det i framtiden. Det fina med produkterna från Joyetech är att storleken behöver inte behöver avgöra ditt val. Om du föredrar din e-cigaret liten och diskret finns det en sådan: Egrip-kittet, som bara mäter ca. 2 x 4,5 x 10 cm – och det är inklusive munstycke, tank och möjlighet för Sub-ohm!

  Vill du däremot ha något högre batterikapacitet blir moden naturligtvis lite större, men överlag är alla produkter otroligt kompakta eftersom Joyetech konsekvent använder sig av integrerade batterier. På så sätt kan de packa utrustningen ännu tätare och du slipper samtidigt att byta och ladda lösa batterier.

  Bättre justeringsmöjlighet och ekonomi med temperaturreglering

  Du kan också överväga temperaturkontroll. Det ger i första hand en bättre möjlighet att reglera ångan så att den är precis som du vill ha den. Men dessutom är temperaturkontroll också bra för din coil som kan hålla mycket längre innan den behöver bytas ut. Som en extra bonus ger temperaturregleringen också andra fördelar: Dels kommer batteriet att räcka betydligt längre på en laddning och dels kommer din användning av e-juice också att minska avsevärt.

  Du kan läsa mer om märket Joyetech här.. 

  Certifierad E-handel

  På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

  certifierad ehandel

  Vänligen vänta...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Laddar, vänligen vänta ... Laddar, vänligen vänta ...

  certifierad ehandel