Tlf: 410 880 209
  • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

Köpvillkor

Nedan köp- och leveransvillkoren (”köpvillkor”, ”villkoren”) gäller för www.dinecigg.se (”hemsidan”) som ägs och erbjuds av Din eCigaret ApS, Vesterbrogade 20 3 th, DK-1620 Köpenhamn V (”Din eCigg”, ”vi”, ”vår”, ”oss”). Köpvillkoren tillämpas på alla köp gjorda på hemsidan av kunder som är över 18 år och bosatta i Sverige. Hos dinecigg.se finns inga bindningstider, då genomförd betalning endast gäller för de produkter somköps på hemsidan och vid köp ingås inget prenumerationsavtal eller liknande med oss.

Åldersgränsen för att handla på din dinecigg.se är 18 år. När du handlar hos oss bekräftar du samtidigt att du har fyllt 18 år. Användning av produkter köpta hos dinecigg.se sker på kundens eget ansvar.

Dinecigg.se ställer sig inte ansvariga för en e-cigarretts påverkan på användarens nikotinberoende. De e-cigaretter vi säljer fyller samma syfte som en tobakscigarett – att förse användaren med nikotin genom ånga. Om du önskar att sluta röka eller minska antalet cigaretter du röker idag rekommenderar vi att du kontaktar din läkare.

Notera vänligen: Vi är inte ett farmaceutiskt företag och vi producerar ingamedicinska produkter. Produkterna från dinecigg.se får inte användas av gravida eller personer under 18 år. Fråga om vägledning från din läkare om du har sjukdomar eller andra förhållanden som kan skapa oro kring produktens påverkan.

Pris och betalning
Alla priser hos Din eCigg på dinecigg.se inkluderar moms. Det tillkommer ingen avgift vid betalning hos dinecigg.se. Hos oss kan du beställa dina varor online och betala med kort, faktura eller PayPal.

Kortbetalning

På hemsidan kan du betala med betal- och kreditkort utställda i Sverige. Kortbetalningar görs krypterat genom vår betalningspartner AltaPay som är auktoriserade med PCI DSS-certifiering. Du debiteras när din beställningskickas från vårt lager, dock kan beloppet reserveras på ditt konto vid köptillfället.

Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard, Visa Electron och Maestro.


Klarna Fakturabetalning

Med fakturabetalning får du hem dina varor innan du betalar och behöver aldrig ge ut din kortinformation. Vid betalning med faktura är betalningstiden 30 dagar från den dag då varorna skickas från oss. För att kunna betala med faktura kräver vår betalningspartner ditt personnummerför att göra en kreditbedömning samt att din beställning skickas till din folkbokföringsadress. Här kan du läsa Klarnas villkor till fakturabetalningar.

Det tillkommer ingen fakturaavgift om du väljer att betala med Klarna Faktura. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift och en dröjsmålsränta efter Klarnas regler och standardavgifter. Om betalning efter detta fortfarande inte sker överlämnas ärendet för inkassohantering och extra kostnader kan tillkomma.


PayPal

Betala snabbare och säkrare genom att använda PayPal. Genom att betala med PayPal kan du antingen använda ditt existerande PayPal-konto eller gå vidare utan att sedan tidigare ha ett konto och betala via ett betal- ellerkreditkort. För mer information och PayPals villkor, besök Paypal här.


Leverans

Din beställning levereras med PostNord, DHL eller UPS. Du kan själv välja om du vill ha leverans till ett ombud eller till din adress. Beställningar gjorda under helger och helgdagar skickas som regel nästkommande vardag.


Leveranstid

Vår normala leveranstid är 1-6 vardagar efter din order har skickats, beroende på leveransmetod. Vi ska leverera beställningen utan onödiga förseningar dock senast efter 30 dagar efter beställningen är gjord.


Fraktkostnad

En fraktavgift på minst 39 SEK inklusive moms tillkommer på alla beställningar (under 500 SEK). På beställningar över 500 SEK är frakten gratis vid val av standardfraktmetoden.


Ej mottagen vara

Om leveransen inte överensstämmer med informationen som står på din orderbekräftelse ber vi dig kontakta kundservice på info@dinecigg.se eller per telefon på 0410-88 02 09. Vi kommer att undersöka ärendet så snabbt som möjligt och om det har hänt ett fel så skickar vi rätt produkt eller återbetalar beloppet, beroende på vad som avtalas och är möjligt. Eventuell returfrakt och frakten för en ny vara betalas inte av kunden i detta sammanhang.


Leveransförsening

Om det uppstår en leveransförsening som har väsentlig betydelse för dig som kund har du rätt att häva avtalet utan kostnad. Om det uppstår en försening utom Din eCiggs kontroll kan inte vi anses som ansvariga för det och heller inte bli skyldiga till skadestånd eller kompensation, om det inte speciellt avtalats mellan parterna eller som en bestämmelse från tvingande lag.


Transportskada- och risk

Din eCigg ansvarar för din beställning tills du fysiskt ha mottagit den. Om du mottar din beställning med tydliga skador på emballage och/eller produkter ber vi dig att så snabbt som möjligt, utan onödig försening, kontakta kundservice på info@dinecigg.se eller per telefon på 0410-88 02 09. Likaså är det du som kund som ansvarar för paketet och produkterna i tillfälle av att du skickar varor i retur. Vi rekommenderar därför att du väljer ett fraktsätt som kan spåras.

Ångerrätt
Som konsument har du 30 dagars ångerrätt när du handlar hos oss.

Ångerrätten slutar gälla 30 dagar efter den dag du mottog din vara. Om duhar beställt flera olika produkter i samma beställning som levereras vid olika tidpunkter gäller ångerrätten 30 dagar efter den dagen du mottog den sista varan.Ångerrätten ger dig rätt till att undersöka varorna på ett sätt som inte skadar produkten och gör den olämplig för vidare försäljning.Du får undersöka varan i samma utsträckning som anses rimligt att göra i en fysisk butik. På vissa varor är inte ångerrätten gällande om förpackningen är bruten p.g.a. hygieniska skäl.

Ångerrätten innebär att du har 30 dagar från mottagen vara att upplysa oss om att du vill ångra ditt köp. Du kan skicka e-post till info@dinecigg.se eller använda standardångerblankett som du hittar längre ner i dessa villkor. Du kan inte ångra ditt köp genom att neka mottagande/ej hämta ut ditt paket. Läs mer under ”Retur”.

Delvist ångrat köp
Om du har köpt flera varor från oss kan du skicka en eller flera varor i retur, även om de tillhör samma beställning. Notera att du inte blir återbetalad för fraktkostnaden om du ångrar delar av ditt köp.

Retur
När du har informerat oss om att du vill ångra ditt köp, har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka varan till oss. Du står själv för kostnaden för returen samt transportrisken. Emballera därför varorna väl när du ska skicka dem iretur. Vi erbjuder tyvärr inte byten.
Att neka mottagande eller inte hämta ut sitt paket hos postombudet ansesinte vara en godkänd returmetod. Vid tillfälle av paket som skickas tillbakatill oss av dessa anledningar kommer vi debitera en avgift som motsvarar det fraktpris du har betalat för beställningen, dock minst 39 SEK.

Varans tillstånd vid retur
Du ansvarar för eventuell förminskning av varans värde orsakad av annan hantering än nödvändig för att avgöra varans funktion och tillstånd. Om varan är testad utöver vad som anses rimligt kan vi göra avdrag och återbetala en del av varans värde eller inget alls beroende på varans handelsmässiga värde och skick. Vi rekommenderar att du skickar tillbaka varan i dess originalförpackning. Om originalförpackningen saknas kan detminska varuvärdet på varan.

Återbetalning av köpesumman
Om du ångrar ditt köp får du pengarna tillbaka. Om varan har minskat i värde återbetalar vi dig därefter, och behåller det belopp som varan har minskats med.

Vi återbetalar alla belopp vi har mottagit från dig, även fraktkostnader (mellanskillnaden för beloppet mellan den ev. valda fraktmetoden och den billigaste leveransmetod vi erbjuder återbetalas inte), senast 14 dagar från att vi har mottagit information om att du ångrat ditt köp. Om vi inom denna period inte har mottagit varan i retur kan återbetalningen tillbakahållas tills vi mottagit dokumentation på att varan skickats i retur. Vi återbetalar pengarna via samma metod du använde vid köpet såvida inte något annat har avtalats.

Returer skickas till:
Din eCigg
Genvägen 1
231 62 Trelleborg


Vi tar ej emot paket skickade mot postförskott eller skickade som rekommenderad post.

Reklamation, garanti och tvistlösning
Konsumentsköpslagens regler för reklamationer är gällande och är du handlar hos oss har du som konsument reklamationsrätt i 36 månader. Omdin reklamation är berättigad betyder det att du antingen kan få din vara reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller ett avslag på priset, beroende på den specifika situationen och vad som är möjligt.
Du kan inte reklamera fel eller skador som orsakats av felanvändning eller normalt slitage. Detta gäller även för produkter med begränsad hållbarhet.Det är väldigt individuellt hur ofta vissa delar behöver bytas ut p.g.a. slitage och det beror till stor del på hur intensivt e-cigaretten/utrustningen används och om det används enligt anvisningarna.

Du ska reklamera en vara inom rimlig tid efter att du upptäckt ett fel. Om du reklamerar din produkt inom 2 månader efter att det att felet har upptäckts räknas det som rimlig tid. Om du reklamerar en felaktig produkt efter 6 månader från det at du mottog varan, är det ditt ansvar att påvisa att felet var ursprungligt.

Är reklamationen berättigad står vi för ev. returfrakt. Notera att endast rimliga returfraktkostnader återbetalas, och därför ska du alltid kontakta oss för vidare instruktioner vid tillfälle av en reklamation.

Vid reklamation förbehåller Din eCigg sig rätten att testa alla tillbakaskickade reklamationsvaror. Konstaterar Din eCigg att den reklamerade varan inte har ett fel som omfattas av reklamationsrätten, kommer produkten returneras till köparen. Eventuell fraktkostnad för att skicka tillbaka produkten till kunden betalas av kunden. Om du inte har varit i kontakt med kundservice innan du skickar en reklamation i retur, och detta sker efter 6 månader från det datum du mottog varan på, kan enavgift för undersökning tillkomma om reklamationen ej anses vara godkänd. Denna avgift kan max utgöra maximalt utgöra 495 SEK.

Reklamationer skickas till:
Din eCigg
Genvägen 1
231 62 Trelleborg
Vi tar ej emot paket skickade mot postförskott eller skickade som rekommenderad post.


Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.
När du returnerar varan ombedes du att även bifoga en detaljerad beskrivning av produktens problem. Kontakta kundservice angående din reklamation, innan du skickar den i retur till oss, på info@dinecigg.se eller per telefon på 0410-88 02 09.

Garanti
Har du köpt en märkesprodukt från exempelvis Kangertech, Aspire, Eleaf, Joyetech eller liknande är det viktigt att du sparar kartongen/förpackningen produkten kom i samt följesedel, på vilken du hittar en ”Security Code” som fungerar som garantibevis. Utan detta kan vi inte erbjuda garanti.

Personuppgiftspolicy
Vi behöver följande personuppgifter när du handlar hos oss:
Namn, adress, telefonnummer och e-mailadress.

Vi registrerar och ger vidare de uppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna leverera varan till dig.

Därutöver ger vi vidare uppgifter till:

Addwish – Sökresultat internt på hemsidan, samt rekommenderade produkter.

Zendesk – E-mailadministration.

Firmafon - Telefonkontakt.

 

Personuppgifterna registreras hos Din eCigaret ApS och sparas i fem år innan uppgifterna raderas.

Vi samarbetar dessutom med en rad andra företag som hanterar och behandlardata. Företagen behandlar uteslutande uppgifter å våra vägnar och får inte använda dessa till andra ändamål.

Vi samarbetar endast med databehandlare inom EU eller i länder som kan garantera att dina uppgifter hanteras med tillräcklig säkerhet.

Dataansvarig hos Dinecigg.se är Din eCigaret ApS.

Om du menar att de registrerade uppgifterna är felaktiga har du rätt till att få dessa korrigerade. I vissa tillfällen måste vi radera dina personuppgifter om du ber oss om det. Det kan tillexempel vara om dina uppgifter inte längre behöver behandlas i det syfte dessa samlades in för. Du kan också kontakta oss om du anser att vår behandling av dina personuppgifter strider mot gällande lag. Du kan skriva till oss på: info@din-ecigaret.dk

Cookies
På Dinecigg.se används cookies med syfte att optimera webbsidan och dess funktionalitet och därmed göra ditt besök på hemsidan så enkelt som möjligt. Du kan när du vill ta bort cookies från din enhet, hur man gör detta beror på vilken webbläsare du använder.

Tvister
Om du som konsument önskar att framföra ett klagomål över ditt köp ska du kontakta kundservice på info@dinecigg.se. Om en lösning inte uppnås kan du skicka en klagan till:

Tvist mellan oss och kunder prövas vid den domstol som följer av tvingande lagstiftning. I det fall ett ärende prövas av Allmänna reklamationsnämnden kommer Din eCigg att följa nämndens beslut. Om du vill upprätta ett ärende kan du kontakta ARN på: Allmänna reklamationsnämnden, Box174, 10123 Stockholm eller www.arn.se. Du kan också upprätta ett ärende via EU-kommissionens onlineportal för tvistlösning: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Dokumentation och vägledning
Produktbeskrivningar och -instruktioner till produkten på svenska följer med leveransen från Din eCigg. Önskar du ytterligare information eller rådgivning från Din eCiggs sida, är denna av vägledande typ. Din eCigg ansvarar för att varorna uppfyller kraven för CE-märkning.


Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att neka/makulera beställningar som innehåller felaktiga personuppgifter eller om svindel misstänks.

Villkoren är senast uppdaterade 2019-09-20


Ångerblankett

Denna blankett kan användas när konsumenten vill ångra ett avtal, enligt reglerna i lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Konsumenten har även möjlighet att ångra sig på annat sätt än med blanketten men rekommenderas alltid att spara underlag som visar att han eller hon har ångrat sig.

 

Till:
Din eCigg
Genvägen 1
231 62 Trelleborg

E-post: info@dinecigg.se

 

Jag/Vi (*) meddelar härmed att jag/vi (*) frånträder mitt/vårt (*)
köpeavtal avseende följande varor(*) / tjänster(*):

__________________________________________________________________________________________

 

Beställdes (datum) (*): _______________________________ Mottogs (datum) (*): _______________________________

 

Namn: ______________________________________________________________________

 

Adress: ___________________________________________________________________

 

Underskrift: _________________________________________ Datum: _________________
(gäller endast pappersblankett)

(*) Stryk det som inte gäller.

 

Certifierad E-handel

På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

certifierad ehandel

Vänligen vänta...

Produktet er lagt i din kurv

Du är 500 kr från gratis frakt
Du är 500 kr från gratis frakt
eller
certifierad ehandel