Tlf: 410 880 209
  • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

Du kan kontakta DineCigg på följande sätt:

Kundtjänst telefon: +46 410880209 

 


  

E-MAIL KONTAKT?

Du kan skriva till oss på
info@dinecigg.se

Vi tycker att våra kunder förtjänar en grundlig och proffsig service som en del av köpupplevelsen hos Dinecigg.se. Därför gör vi allt vi kan för att erbjuda förstklassig kundservice. Vi svarar utförligt och snabbt på alla e-mail inom 24 timmar (mån-fre).

Du kan även följa oss på Facebook: 
facebook.com/dinecigg.se


 

Vill du hellre chatta med oss?

Du kan även nå oss på chatten via ikonen nere i hörnet på sidan.
Här sittervi redo för att hjälpa till mellan 9-16 alla vardagar.

OBS: Är chatt-ikonen inte synlig beror det troligtvis på att vi har extra mycket att göra på kontoret – skriv gärna ett mail eller slå oss en signal istället.

  


 

Vår adress?

Din eCigaret ApS
Vesterbrogade 20, 3 th.
1620 København V
Danmark

CVR: 33864469 


 

Lite mer om Dinecigg och e-cigaretter

DineCigg.se var bland de första återförsäljarna av e-cigaretter. När vi introducerade e-cigaretten för våra vänner och vår familjer skakade de på huvudet åt oss och frågade oss vad det var för ett märkligt projekt vi hade engagerat oss i . Vi ska vara helt ärliga och säga att i början av 2010-talet sålde e-cigaretter inte särskilt bra. När Dinecigg.se kom in spelet sålde vi från början några av marknadens bästa märken. Nu har det skett en enorm utveckling och kvaliteten på e-cigaretter har blivit mycket bättre påde få år som e-cigaretterna har funnits på marknaden.

Nedan har vi skapat en liten översikt över olika produkttyper och länkar till sidor där du kan läsa ännu mer om produkterna.

e cigaretE-cigarett – En E-cigarett är det mest använda ordet för våra produkter och det används oftast som en samlad beteckning för den utrustning som vejpare använder. Du kan läsa mer om olika e-cigg-startpaket här.

e cigaret batteriBatteri till e-cigg – Batteriet är så att säga e-ciggens motor och bensin. Det är vanligtvis e-cigarettens nedre del. Det är stor skillnad på hur lång tid batteriet kan hålla och hur hög ohm-styrka det har. Du kan se mycket mer om våra olikabatterier till e-cigaretter här.

clearomizerClearomizer – En clearomizer är typiskt den översta delen av e-cigaretten. Det är den behållare där vätskan finns, och det är där coilen sitter som får vätskan att förångas. DinEcigg är återförsäljare för flera typer av clearomizers och det kan vara stor skillnad i smakupplevelsen och förångningen av vätskan från clearomizer till clearomizer. Du kan läsa mycket mer på denna sida.

coilCoils – En coil är med andra ord en brännare som förångar vätskan. Den mer avancerade vejparen har stor koll på coilens förmåga att förånga vätskan då det igen är stor skillnad på fördampningens inflytande på upplevelsen av vejpning och smak. Du kan läsa mycket mer om detta på denna sida.

e juiceE juice – E-juice eller e-vätska är beteckningen för den vätska man fyller i e-cigaretten och som förångas när du använder din e-cigarett. På denna sida kan du också läsa mer om olika styrkor av e-juice, vad e-juicen innehåller samt vilka smaker och märken vi erbjuder.

Om det är första gången du ska välja en e-cigarett så ska du inte bli förvirrad av informationen ovan. Det är viktigare att du börjar med en gediget startpaket, som exempelvis detta, som har allt du behöver för att börja vejpa. Så kan du alltid experimentera mer senare.

Certifierad E-handel

På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

certifierad ehandel

Vänligen vänta...

Produktet er lagt i din kurv

Du är 500 kr från gratis frakt
Du är 500 kr från gratis frakt
eller
certifierad ehandel