Tlf: 410 880 209
  • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

ALLT OM FRAKT OCH LEVERANS

Hos Dinecigg.se erbjuder vi flera fraktmöjligheter när du lägger din beställning. Du kan välja mellan att få din order med Postnord eller DHL tillett ombud, eller direkt till dörren med UPS Express.

Beställer du för ett varuvärde som överstiger 500 kr erbjuder vi gratis frakt om du väljer den billigaste fraktmetoden.

PRISER OCH LEVERANSTID

  • Postnord Ombud: 3-6 vardagar, 39 kr.
  • DHL Ombud: 1-2 vardagar, 39 kr.
  • UPS Express: 1 vardag, 89 kr.

Lägger du din beställning måndag-fredag innan kl. 16.00 skickar vi iväg din order samma dag. Läggs din order efter kl. 16.00 skickas din order nästkommande vardag. När du har lagt din order och din order är på väg får du ett e-post-meddelande med trackingnummer, så du kan följa paketets resa.

LEVERANSGARANTI

Har grannens hund attackerat postbilen och använt ditt paket som gnagben så lovar vi att du får vad du har betalat för, även om det betyder att vi behöver skicka dig ett nytt exemplar av din e-cigarett. Går det mer än 6-7 vardagar från att du har lagt din order utan att ditt paket har kommit fram ber vi dig kontakta oss så snabbt som möjligt. Det kallar vi leveransgaranti. Returneras ditt paket till oss p.g.a. ett fel hos fraktbolaget, fel adress eller för att paketet inte hämtas ut i tid kontaktar vi dig för att bekräfta en ny leverans, utan extra kostnad.

LEVERANS OCH TID

Alla våra paket skickas i bubbelkuvert med stötabsorberande material för att förhindra att paketet skadas under transporten. Vi skickar paket varje dag och beställer du innan 16.00 garanterar vi att paketet är på väg till digsamma dag. Vi upplever att paketet vanligtvis är framme inom 1-2 vardagar och sällan mer än 3. Skulle det mot all förmodan ta längre tid än så kan du kontakta oss när du har väntat 5-7 dagar så ska vi genast undersöka vad som kan ha hänt.


 

EU-LÄNDER

Fraktpriser till EU-länder har en fast kostnad på 49 kr oavsett paketets storlek. Leveranstiden kan variera, men är typiskt 3-7 vardagar.

Certifierad E-handel

På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

certifierad ehandel

Vänligen vänta...

Produktet er lagt i din kurv

Du är 500 kr från gratis frakt
Du är 500 kr från gratis frakt
eller
certifierad ehandel