Tlf: 410 880 209
  • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

ELEAF HW COIL

Slut i lager

Bli först med att recensera denna produkt

Tung serie av coils från Eleaf

Eleaf har gjort en serie av coils, som de kallar HW. Det finns flera olika coils som alla erbjuder olika upplevelser. I HW serien finns HW1, HW2 och HW3. Siffrorna står för antalet lindade trådar i coilen, så HW1 har en, har HW2 två och HW3 har tre. Detta ger olika nivåer av ångproduktion och smakintensitet. Se tabellen på bilderna för att få en överblick över dem, eller se nedan för en närmare beskrivning.

 

PAKETET INNEHÅLLER

  • 5 st. Eleaf HW Coils

 

HW-serien passar följande tankar

Eleaf ELLO

Eleaf ELLO Mini

Eleaf ELLO Duro

Eleaf ELLO VATE

115 kr.
115

Detaljer

HW1

Är en single coil med en resistans på 0,2 ohm. Eleaf säger att den är bäst från 50-65 W, den kan gå högre men att gå högre gör eventuellt att din coil behövs bytas oftare. HW1 är till dig som värdesätter smak och ångproduktion lika högt, eftersom HW1 är en bra kombination av de båda.

 

HW2

Är en dual-coil. Motståndet är 0,3 ohm, och Eleaf rekommenderar användning vid 45 till 60 W. Detta är serien bästa coil med hänsyn till smakintensitet. Man bör dock inte tro att den inte producerar någon ånga, det gör den verkligen, de andra producerar mer, men det är mer en cadeau till de andra coilsens fantastiska ångproduktion än vad det är en kritik av HW2.

 

HW3

Är seriens starkaste coil. Det är en 0,2 ohm triple coil och den rekommenderas från 70 - 90 W. Den producerar mer ånga än de andra coilsen i serien men ger inte ett fullt lika intensivt smakintryck som de andra. Men precis som HW2 fortfarande ger en fin mängd ånga, så ger HW3 också en fin smak, det är bara inte lika intensiv som med HW2.

 

HW4

HW4 är en quad-coil som rekommenderas för användning med 60-80W. Ångproduktionen är på topp, faktiskt ett strå vassare än med HW3. Precis som med HW3 är smakupplevelsen inte lika intensiv om man jämför med t.ex. HW2, men du får fortfarande en fin smak.

 

HW-N / HW-M

HW-N och HW-M är båda single-coils men av en något annorlunda typ än du är van vid. Rekommenderas för användning med 65-75W för HW-N och 70-80W för HW-M. I motsats från den konventionella coilen är dessa coils uppbyggda av två olika typer av nät av Kanthal som vadden är lindad runt. Detta ger en fantastisk smak och stora, härliga ångmoln. Dessa coils är främst avsedda för ELLO Duro-tanken men passar också andra tanks i ELLO-serien.

 

HW-N / HW-M Dual

De nyaste medlemmarna i HW-serien; HW-N och HW-N Dual-M är, som namnet antyder, båda dual-coils av samma mesh-typ som de föregående HW-N/M-coilsen. Rekommenderas för användning vid 25-65W för HW-N och 25-60W för HW-M. Dessa coils är främst avsedda föriStick Nowos-kittet, men passar också till andra tanks i Ello-serien.

 

HW-N2 / HW-M2

HW-N och HW-M är båda single-coils av samma mesh-typ som de föregående HW-N / M-coilsen, men med en anti-läckage cylinder i mitten. Rekommenderas för användning med 40-90W, men fungerar bäst på 60-70W. Dessa coils är främst avsedda för ELLO Duro -tanken passar också andra tanks i ELLO-serien.

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

You're reviewing: ELEAF HW COIL

Certifierad E-handel

På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

certifierad ehandel

Vänligen vänta...

Produktet er lagt i din kurv

Du är 500 kr från gratis frakt
Du är 500 kr från gratis frakt
eller
certifierad ehandel