Tlf: 410 880 209
 • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

SMOK 

SmokTech, även kallat Smok, var först med att erbjuda mods med variabel output - därför kommer alla deras mods med variabel output - naturligtvis med undantag av de mekaniska modsen. Urvalet nedan innehåller kraftfulla box-mods (upp till 230W med Species Kit) och diverse andra mods.

Läs mer
Snabb leverans - 1-2 vardagar
Fri frakt v. köp över 499kr.
Filtrering Stäng
 • Märken
 • Pris
 • Lämplig för
 • Färg
 • Andra Egenskaper
 • Batterianvändning
 • 1 artiklar

  per sida

  Sort By: Sortering
  SMOK STICK V9 3000MAH KIT MED MINI-TFV V2

  SMOK STICK V9 3000MAH KIT MED MINI-TFV V2

  549 kr.
  549
  Fler varianter

  Översikt

  SMOK kit | 3000 mAh | 230W
  0,15Ω coils
  2ml væskekapacitet

   

  Kom igång med din Smok-produkt

  Vill komma igång snabbt med en Smok produkt och du iinte har så mycket erfarenhet av e-cigaretter kan du följa dessa 6 tips för att få en bra start.

   

  1. Efter att ha fyllt tanken, se till att låta den fyllda tanken stå och dra i 20-30 minuter. Gör detta varje gång du byter coil. Du kan ”prima” coilen ytterligare genom att droppa e-vätska direkt i coilens insugningshål tills den är "mättad" och därmed halvera väntetiden. Kom ihåg den här proceduren bara gäller första gången du börjar använda en ny coil.

  2. Arbeta dig långsamt upp i watt-output (ställs in på displayen) för att säkerställa önskad mängd ånga och undvika bränd smak.

  3. Använd gärna 70/30 VG/PG-blandning (inte ett krav). Detta ger mer ånga och lämpar sig i allmänhet bättre för detta mod. Används tunnare (standard) e-vätska så se till att inte skruva för högt upp för Watt, eftersom detta kan resultera i bränd smak.

  4. Dra ner på nikotinmängden 3-6 mg. motsvarar känslan av 12-18mg på billigare modeller. 

  5. Kom ihåg att köpa batterier eftersom detta inte ingår i startkitet (2 x 18650) Vi rekommenderarSony VTC5 Köp till separat batteriladdare.

  6. Köp till laddare. Batterierna kan laddas genom moden, men för maximal säkerhet och effekt rekommenderas en laddare anpassad för högspänningsbatterier. Se prisvärda laddare för 2 st. batterier.

   

  VILKEN MODELL SKA JAG VÄLJA?
  RECENSIONER AV MEST POPULÄRA MODELLERNA

  Vi känner alla igen känslan av att inte veta vilken produkt vi ska välja. Om du är intresserad av att testa Smok, har vi här, utifrån bästa förmåga och erfarenhet, gjort en genomgång av de bästa Smok produkterna.

  SMOK ALIEN BABY BEAST-KIT

  Smok Alien baby Beast kit har blivit det mest eftertraktade kitet bland vejpare som älskar massor av ånga och en stor smakupplevelse. Monterad på den effektiva och eleganta Alien 220W-moden sitter en TFV8 Baby-tank, som förutom att ge en enorm vejpvolym också är särdeles bra på att få fram smak och nikotin ur e-vätskan. På grund av dessa förhållanden rekommenderas att man använder en mycket lägre nikotinstyrka än du är van vid från traditionella e-cigaretter. Här passar 3 mg eller 6 mg för de flesta. Det är inte ett krav, men vi rekommenderar att använda tjockare e-vätska till denna modell. Gärna 70/30 VG / PG-blandning. Detta är inte den typiska sammansättningen i vanliga e-vätskor, så det rekommenderas att använda Shake n 'Vape eller blanda själv.

   
  STOR DISPLAY MED OLED-TEKNOLOGI

  Displayen på denna Smok modell är extremt välgjord. OLED-teknik garanterar en knivskarp bild och alla nödvändiga funktioner visas på en gång så att du har en fullständig överblick.

   Smok alien baby beast display

   

  Moden kan i vanligtvis ställas in för att köras med 'V, W eller temperaturreglering. Dessutom har du förstås en batteriindikator, Ohm-mätare, antal bloss (användningskontroll) och output-indikatorer (volt, watt eller temperatur, beroende på vad du föredrar). Smok Alien låter dig också vejpa under laddningen tack vare pass-through-teknologi. Om olyckan är framme och du får slut på ström, kan du därför använda denna funktion för att fortsätta vejpa så länge du har ett uttag för laddning med dig.  


  TFV8 BABY BEAST TANK

  Den kraftfulla TFV8- tanken i rostfritt stål och med glastank har 8 värmespolar installerade (i coilen) för att ge en särskilt kraftig ånga och en rik, nyanserad smak. I den tidigare versionen (TFV4) fanns det bara fyra coils installerade m så Smok har med sinTFV8 Baby Beast tank (även kallad: TFV8 baby Cloud beast) verkligen maxat tanken. Dessutom har Smok med denna modell förbättrat TFV4 problem med "läckande" vilket betyder att tanken kan ha en tendens att läcka en lite e-vätska.

   

  AIRFLOW

  Tanken är utrustad med airflow regulator, vilket gör det möjligt att justera motståndet när du vejpar. I praktiken rör det sig om två stora öppningar, som är sitter i basen (botten) av tanken. Öppnas spjället helt är det fri passage rakt igenom medan en mindre öppning ger en sug med mer motstånd, vilket påminner om att röka en riktig cigarett. Det är lätt att experimentera med och justeras enkelt genom att man vrider på ringen vid basen. På detta sätt kan man öppna och stänga air flow tills du hittar den inställning som passar dig bäst.

   

  PÅFYLLNING AV E-JUICE

  Tanken fylls uppifrån och det finns gott om utrymme att manövrera på. Som kan ses på bilden nedan trycker man lätt innan överdelen kan skruvas åt sidan.(barnsäkring). Sedan häller man i e-vätskan. Det är viktigt att inte fylla tanken ända till kanten, se därför till att lämna lite luft högst upp så vätskan fortfarande kan cirkulera.

  Smok alien baby beast-tank

   

  Förinstallerat i tanken sitter en V8 Baby Q2 coil (0,4 Ohm Dual), men det medföljer också en V8 Baby T8 coil (0,15 Ohm Octuple). Den inkluderar alltså 2 olika coil-modeller och var och en kommer att ge dig en unik vejpupplevelse. Syftet är att man får möjlighet att testa två olika coils och när de medföljande coilsen är "utbrända" vill du kanske köpa den modell du gillade bäst igen.

  Alla coils till TFV8 Baby Beast-tanken är gjorda av 100% ekologisk, japansk bomull som absorberar och förångar e-vätskan. Detta ger en makalöst ren och tydlig smak.

  Smok Alien baby beast 220W kitet kan i all sin enkelhet användas av alla, men med de många inställningarna rekommenderas det att man har grundläggande kunskap om e-cigaretter. Alternativt kan du fråga en kunnig vejpare om hjälp för att komma igång ordentligt. Om du bestämmer dig för att prova själv, följ bara de 6 råden ovan

   

  SMOK ALIEN BABY AL85 - ETT MINDRE ALTERNATIV

  Litet tips för den som letar efter en något mindre modell. Smok har nämligen tagit fram en lillebror som heter Smok Alien Baby AL85 TC Box Mod. Detta är en kompakt version som ger 85W, men annars har alla Aliens kvaliteter. Moden är kompakt och ligger behagligt i handen. För att banta den i storlek har Smok bara gjort plats för 1 st. batteri. Kom ihåg att detta måste köpas till separat. Det finns flera olika batterier som kan användas, men vi rekommenderar Sony VTC5

  Modellen finns inte som startpaket och därför är det viktigt att köpa till tanken TFV8 Baby Beast som passar till modellen.

  Smok Alien AL85

   

  Fördelar

  • Stor och tydlig OLED-display
  • 2 x 18650 celler litiumbatterier (Alien 220W modell), ger massor av power och lång livslängd för batteriet
  • Prisvärd produkt
  • Enkel att använda


  Nackdelar

  • Kan kännas lite stor (gäller inte Alien AL85)
  • Batteriluckan sitter lite löst utan batterier

   

  TOTALBETYG

  Mer än 90% av konsumenterna som köpt Smok Alien Kit, är mer än nöjda enligt det oberoende, tyska testmagasinet EkspertenTesten. Detta stöds av 390 recensioner med en totalpoäng på 4,71 av 5

   

  MANUAL

  Se hela Manualen för Smok Baby Beast (på engelska)

  Se hela Manualen för Smok Alien Baby AL85 (på engelska)

   

  Se videopresentation av Smok Alien baby Beast 220W.

   

  Se videorecension av Smok Alien baby Beast 220W (på engelska) 

   

   


  SMOK DEVILKIN 225W TFV12 PRINCE TC KIT 

  Devilkin tfv12 Prince Kit


  KVALITET OCH DESIGN

  Vid första anblicken serSmok Devilkin 225W TFV12 Prince TC kit ut som en exakt kopia av den populära Smok Alien och det är svårt att klandra Smok för designvalet. Smok Alien var populär av goda skäl, den var ergonomisk, lätt att använda och viktigast av allt vejpade den som ett monster med en toppeffekt på 220 watt.


  Dock hade Smok Alien många kontroversiella fel som upptäcktes senare. Det verkar nu som om Smok försökt rätta till dessa med lanseringen av ​denna nya modell.


  Smok Devilkin delar många liknande features med sin äldre bror (Smok Alien). Den har samma konturform som gör den mycket lätt att hålla i även under långa vejp-sessioner. Dessutom har den en större "fire button", med samma ergonomiska kontur som sin föregångare.
  En stor uppgradering eftersom Smok Devilkin ift. Alien är den nya och förbättrade skärmen. Den kommer nu i färger och med en högre upplösning. Den 1,3-tum stora skärmen är lätt att läsa av även i solljus utomhus. Smok Devilkin känns gedigen när man håller den handen och gör inga irriterande skramlande ljud.

   

  UTSÖKT SMAK

  En avde stora uppgraderingarna i detta kit erbjuder sitter i den nya och förbättrade TFV12 Prince-tanken eller rättare sagt i coilen. Kitet innehåller 2 coils, 1 st, V12 Prince Q4 (förinstallerad) och 1 st. V12 Prince T10.


  Den förinstallerade Prince Q-4 ger en mer avslappnad och "normal" vejpupplevelse och dess prestanda passar genomsnittsvejparens krav - Smak och ångan är här mycket välbalanserade.

  Däremot kan du med den medföljande coilen, Prince T10, få en imponerande stor mängd ånga tack vare de 12 glödspolarna inuti. Denna setup är svår att komma i närheten av, om man inte själv är duktig på att bygga coils. Med ultralåg resistans på 0,12 ohm levererar Prince T10 en oöverträffad mängd av ånga och setupen är förmodligen den mest hårdföra som en vejpare i dag kan köpa färdigbyggd och redo att använda  KRAFTFULL EFFEKT

  Med Smok Devilkin´s maximala effekt på 225 watt, har du garanterat all den kraft du behöver. 225 watt är inte det högsta output som en variabel watt-mod kan erbjuda men räcker ändå gott och väl för de flesta vejpare. Smok Devilkin har även möjlighet övervaka temperaturregleringstillstånd, rostfritt stål-, nickel- och titanspolar stöttas allihop och har sitt eget "mode" i menysystemet.

  Devilkin firebutton

   

  LÄTT ATT ANVÄNDA

  Tack vare den nya och förbättrade skärmen med uppdaterat användargränssnitt är Smok Devilkin lätt att använda. Vanliga användare som vill komma igång utan att behöva känna till alla funktioner utan och innan kan enkelt göra det. Det kräver därför ingen speciell teknisk skicklighet för att få en bra start med denna mod. Variabel volt-läget är enkelt och intuitivt, och tack vare de välplacerade upp/ner-knapparna, är det lätt att ändra enhetens ströminställningar precis som du vill ha dem.

   

  Trots att Smok Devilkin inte är den minsta moden på marknaden, är det överlag en kompakt enhet som är lätt att ha med på språng. Med den medföljande tanken har kitet en totalhöjd på 25 cm. Även om det kan tyckas högt måste man ta hänsyn till att Smok Devilkin är mycket smalare och tunnare vilket gör enheten ergonomisk och lätt att hålla i jämförelse med Smok Alien.


  Batteriets livstid gör inte heller någon besviken tack vare de 2 18650 batterierna (ingår inte i kitet). Det är inte svårt att få ut en hel dags vejpande med Smok Devilkin även med flitig användning och de flesta genomsnittliga vejpare får lätt 1-2 dagars användning av en full laddning.

   

  HELHETSUPPLEVELSE

  Även om Smok Devilkin kan se ut som en oinspirerad kopia av den ursprungliga Smok Alien kan Smok Devilkin egentligen mycket mer. Den bjuder på en rejäl uppgradering jämfört med sina föregångare och med sin kraftfulla prestanda, ergonomiska design och förbättrade coil är Devilkin ett säkert val om du letar efter en ny e-cigarett. Vill du hellre ha något mycket enkelt, bör du spana in Smok Procolor.

   

  Nackdelar

  • 510-gängorna inte centrerade
  • ITC kontroll (temperaturreglering) imponerar inte

   

  Fördelar

  • Ergonomisk design
  • Bra kvalitetskänsla
  • Stor OLED-skärm
  • Kan firmware-uppgraderas
  • Smak och ångproduktion
  • Enkelt menysystem
  • Lås på batteriluckan

   

  TOTALBETYG

  Testbloggen Tvape har gjort en samlad bedömning på: 7,8/10

  Ecigclick.co.uk har i en omfattande recension gett ett samlat betyg på: 8,6/10

   

  Se videopresentation av Smok Devilkin

   

  SMOK SPECIES V2 230W KIT

  Smok Species V2 230W kit


  Varje gång Smok producerar nya mods håller de flesta vejpare noggrant koll på vad det är. Den nya Smok Species V2 230W Kit är den senaste nykomlingen från Smok och är inte vilken mod som helst. Smok visste utan tvekan exakt vad de gjorde när de tog fram denna modell. Skärmen i sig är en extremt känslig pekskärm som är ett nöje att arbeta med. Designen är strömlinjeformad och påminner om ett futuristiskt rymdskepp. Oavsett vad, är den svarta och röda färgkombinationen fantastiskt utförd med röda accenter runt den svarta kroppen som på en sköld.


  Smok Species Specifikationer

  Fronten på Smok Species består av en 1,45-tums helt integrerad pekskärm. Nedanför sitter en låsknapp och naturligtvis en Micro-USB-port för laddning eller uppdatering av din mods gränssnitt.

  De viktigaste funktionerna i Smok Species V2 230W-kit går inte att missa. Med en 1,45-tums pekskärm är et otroligt lätt att navigera menyn som är otroligt responsiv och snabb. Färgskärmen går fint att se även i solljus. Från huvudskärmen kan du öppna menyn genom att klicka i övre vänstra hörnet. Här hittar du dina inställningar för vilket "mode" du vill vejpa på, "puff- inställningar, bildskärmsinställningar (där du kan välja mellan ​6 färger) och systeminställningar. Användargränssnittet är mycket välorganiserat, så det är lätt ställa in moden till användning. På huvudskärmen kan du också se batteritiden på de 2 batterierna och din watt/volt /temperatur-output.
  Som tidigare nämnts finns det en låsknapp under pekskärmen. Detta används för att låsa pekskärmen och förhindra ändringar i menyn som sker av misstag medan du vejpar.
  Smok Species V2 är en kraftfull 230W dual 18.650 mod med 2 st. 18.650 batterier


  UPPGRADERAT CHIP-SET

  Det chip-set som Smok använder för Species känns igen från andra Smok-mods, det är bara en snabbare,uppgraderad version. Modets ”fire button" aktiveras blixtsnabbt vejpproduktionen och ger en otroligt smooth upplevelse. Detta är definitivt en av de coolaste förbättringarna, allt tack vare det nya chipet. Du kan justera moden mellan 1-230W och får temperaturkontroll, manuell TCR och atomizer-kännare. Du har också möjlighet för fyra olika effektinställningar: mjuk, normal, hård och max.

  Smok Species Skärm / Display

   
  TFV8 BABY V2 TANK MED BABY V2 COILS

  Smok Species V2 kommer med TFV8 baby V2-tanken. TFV8 baby V2 är en ny uppgraderad tank i Smok TFV8 baby ​​familien. Denna tank är mindre än TVF12 Prince, men det betyder inte att prestandan är sämre. I själva verket ger TFV8 Baby V2 överraskande stora moln av ånga, men en intensiv smakupplevelse. Den kompakta storleken är ett plus, men trots det har den en ergonomisk design som gör den behaglig att använda. Kitet levereras med en 0,17 ohm baby V2 A1 (enkel) coil och en 0,2 ohm baby V2 A2 coil.

  TFV8 V2 BABY TANK OCH COILS


  SPECIES A1 COIL

  A1 är en mesh-coil med ett stort insugningshål och fungerar utmärkt på en inställning mellan 90-140W. Smaken av A1 är förvånansvärt bra, även vid inställningar över 100W. Mesh coils varar lite längre än andra om de används på rätt sätt. Även efter en vecka med A1 kommer du vid optimal användning inte märka någon smakförsämring eller minskad prestanda.

  SPECIES A2 COIL

  Den andra coilen i kitet, 0,2 ohm baby V2 A2 som arbetar bäst i 50-80W intervall. Det är en dubbel meshcoil som producerar enorma ångmoln (speciellt om du håller luftflödet öppet), och samtidigt upprätthåller smakintensiteten, vilket är imponerande. Jämfört med tidigare Smok-coils, är detta ett litet monster. De nya mesh-coilsen är helt otroliga och de har använt sig av antibakteriell, medicinsk bomull som minskar risken för bakteriespridning. Dessa coils finns i olika färger: standard silver, guld och 7-färger.

  TOTALBETYG

  Smok Species V2 är en positiv överraskning på flera sätt. Species V2 mod och TFV8 baby V2 fungerar också väl med specialbyggda coils i TC och TCR "lägen". Dessutom är det en cool funktion att kunna justera effektinställningarna med möjlighet att välja "max" som ger en extra boost ånga.

  Smok Species V2 230W kit är ett komplett kit, och även om du tillhör dem som föredrar att linda egna coils kan du få stort utbyte av dessa baby V2 mesh coils. Coilen presterar med lätthet vid olika PG / VG-förhållanden. Man bör dock komma ihåg att mesh-coils kräver lite mer tid för att ge optimal prestanda. Den fylliga smakkvaliteten kommer inte meddetsamma - det tar lite tid och användning.

  Smok Species V2 är lätt att använda, har ett responsivt chip-set och goda touchscreen-möjligheter. Modets styrka med 230W i kombination med TFV8 baby V2 tank gör den till ett kraftfull set som ger dig en otrolig vejpupplevelse hela dagen. Detta kit är gediget, välbyggt, bekvämt och fungerar mycket bra med hög watt / volt-vejpning. Med alla uppdateringar Smok Arter V2 230W kit innehåller kan denna mod mycket väl bli ännu en storsäljare från Smok.


  Fördelar

  • Uppgraderad med mesh-coil som ger fantastisk ånga och varar länge
  • Stor OLED pekskärm
  • Ånginställning: mjuk, normal, hård, max.
  • Uppgraderat chip-set
  • Välj mellan sex färger på displayen

  Nackdelar

  • Inte superkompakt eller lätt

  Freeman Vape Juice ger i sin recension en totalpoäng på 8,4 / 10

  Se presentation av Smok Species 230W i denna video

  Läs mer om species på Smoks egenhemsida

   

  SMOK - EN ANMÄRKNINGSVÄRD FIRMA

  LÄS OM HELA DERAS HISTORIA OCH UTVECKLING FRÅN ÅR TILL ÅR.

  Smok (även kända som SmokTech) är bland föregångarna i utvecklingen av ny vejpteknologi och de senaste åren har de verkligen vunnit vejparnas hjärtan. Det avskalade uttrycket och den gedigna kvaliteten är ett säkert tecken på att du har en Smoktech-produkt i händerna. SmokTech, populärt kallat Smok håller till i vejpar-meckat Shenzhen City, där det mesta av världens produktion och utveckling av e-cigaretter finns samlad. Företaget bakom heter Shenzhen IVPS Technology Corporation Ltd. (också kallat IVPS) och är ett av de äldsta och mest progressiva företaget inom e-cigaretter.

  Smok har ett rykte om att driva utvecklingen och ständigt skapa nya fantastiska produkter. Även om många av dagens vejpare är bekanta med den populära e TFV4 sub-ohm-tanken, har Smok skapat intressanta produkter under lång tid. De var ett av de första företagen som utvecklade dual coils, implementerade Bluetooth-teknik och producerade Sub-ohm-tankar för produktion av "stora moln" (massor av ånga)

  Smok bildades 2010 som IVPS ledande varumärke. Det ligger i Shenzhens Nanshan-distrikt, globalt produktionscentrum för e-cigaretter. Företaget hanterar forskning och utveckling samt tillverkning.

  Det första genombrottet företaget hade i vejparvärlden var 2011 när de släppte branschens första dual-coil. På den tiden var användning av dubbla coils både coolt och ovanligt. Med dessa populära coils fick vejparna möjlighet att uppleva en helt ny nivå av smak och ånga.

  Däremot var 2012 inte lika minnesvärt för företaget när det gällde produkter, men de arbetade ändå progressivt på nya modeller. Bl.a. Smok-teleskopet som hade ett nytt system som gjorde det möjligt att använda olika batterier 18350 till 18490 och 18500 till 18650. Företaget har patent på denna unika design. Vmax ochZMax mods var företagets föregångare i den nya världen avvariabel volt-vejpning. Liksom majoriteten av de kinesiska e-cigaretterna gjorde Smok bra från sig trots produkter som estetiskt inte levde upp till modern standard.

  När variabel volt (VV) blev normen svarade Smok med ett stort urval av VV-produkter. The Rocket,, Shuttle och Silenus var VV-mods, som var enkla att använda och såldes till ett rimligt pris. Den mest intressanta produkten i SMOK:s 2014-serie var BEC Pro. Detta var företagets första mod med Bluetooth-teknik, en framtidsorienterad funktion som fortfarande håller.

  2015 var ett bra år för Smoktech. Även om företaget fortfarande nådde framgångar på marknaden i stort var det första året som Smok släppte produkter designade för att tillfredsställa vejpar-fantasterna. TFV4 omdefinierade vejparnas förväntningar på ensub-ohm tank. Det var den första tanken som genererade samma typ av ånga som tidigare varit förbehållen mekaniska mods med hembyggda coils. Det var en genombrottsprodukt som ändrade synen och förväntningarna på sub-ohm-tankar på e-cigarettmarknaden. Samtidigt lanserade Smok detta år X Cube-serien, en kraftig variabel volt-maskin med ny Bluetooth-funktionalitet. 2015 var alltså ett banbrytande år för Smok.

  Företagets framgångar fortsätter under 2016, när de lanserar rebuildable-tankar bl.a. med modellen Smok TF-RTA. Dessutom komSmok H-Priv box-mod samt Alien Kit som skulle visa sig bli årets populäraste modell. Förstås var SMOK:s flaggskeppsprodukt för året TFV8 som är en uppföljare till TFV4.

  2017 presenterade Smok TFV12 Cloud Beast King en av de första sub-ohm-tankarna som använde sig av dual (12) coils. Det visade sig snart vara det bästa valet för "cloud chasers" som ville ha stora ångmoln. Baserat på framgångarna med Alien släppte de även på en flerfärgs-LED kallad ProColor, G-Priv och T-Priv.

  Sedan dess har Smok implementerat LED i många av sina nyaste enheter. Baby Beast Light är en sådan en specialversion av TFV8 som tänds medan du vejpar.

  2018 presenterade SMOK sin första serie pod-vejpare: The Infinix, Fit och Rolo Badge. Var och en är baserad på de mest populära designerna på marknaden just nu. SMOK fortsätter att förnya sig och bidra till att definiera framtiden för e-cigaretter. De har hela tiden visat mångsidighet i en ständigt föränderlig bransch.

   

  ETT STARKT VARUMÄRKE MED ETT GOTT RYKTE

  Smok har inte bara fokus på teknik utan även på solid kvalitet till rimliga priser. Det märks när man håller en av deras produkter i handen. Många Smok-fans har också förälskat sig i den stilrena design som kännetecknar de flesta av produkterna.

  Under årens lopp har Smoktech etablerat en solid affärsmodell som erbjuder god kvalitet till goda priser. Dessutom har de startat ett par anmärkningsvärda trender. Dual-coils visade en annan nivå av smak och ånga i produktkategorin. Bluetooth-styrningen har, trots att den är i ett tidigt skede, massor av spännande möjligheter framför sig. För att inte nämna TFV4 som introducerade en helt ny nivå av ångproduktion med sub-ohm tanke.

  Om du frågar entusiastiska vejpare om Smok, förknippar de ofta företaget med stora ångmoln. Detta är tack vare TF-serien. Fram tills dess var stora ångmoln i princip förbehållet rebuildable dripper atomizers (RDA:er). Smok har på detta sätt kunnat göra sina Sub-ohm-tankar synonyma med cloud chasing vilket i sig är en stor och anmärkningsvärd prestation.

  När det gäller mods har Smok experimenterat. För många vejpare hade Smok modellerna många former. Med allt från teleskoprör till box-mods har Smok breddat horisonten för e-cigarett-modeller. Genom sina investeringar i forskning och utveckling har de skapat många häftiga features som har påverkat hela e-cigarett-världen. Oavsett om det rör sig om LED-ljus, pekskärmar, dual coils eller bluetooth. Medan många av Smoks konkurrenter har försökt att efterlikna deras konstruktioner och teknik har Smok alltid legat i täten och visat sig svårslagna

   

  Certifierad E-handel

  På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

  certifierad ehandel

  Vänligen vänta...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Laddar, vänligen vänta ... Laddar, vänligen vänta ...

  certifierad ehandel