Tlf: 410 880 209
 • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

E CIGARETT-KIT FRÅN ELEAF

Här har vi sammanställt en handfull färdiga kit från Eleaf. Tillverkaren har funnits på marknaden sedan 2011 och är därmed en av de mest erfarna. De vet vad användarna vill ha och är kända för att leverera kvalitetsprodukter till mycket rimliga priser. Till exempel har de med Eleaf iStick på sin tid skapat en mod som har tog vejparvärlden med storm. Därefter har de producerat en mängd erkända produkter, inklusive Pico-serien, iJust-serien, Melo och mycket mera. 

Läs mer
Snabb leverans - 1-2 vardagar
Fri frakt v. köp över 499kr.
Filtrering Stäng
 • Pris
 • Lämplig för
 • Färg
 • Andra Egenskaper
 • Batterianvändning
 • 2 artiklar

  per sida

  Sort By: Sortering
  ELEAF ISTICK PICO 25 KIT

  ELEAF ISTICK PICO 25 KIT

  549 kr.
  549
  Fler varianter

  Översikt

  Eleaf kit | 2300+ mAh | 85W
  1,5 - 0,3&Omega: coils
  2ml væskekapacitet

  Slut i lager

  KOM IGÅNG MED DIN NYA ELEAF-E-CIGARETT

  Den goda upplevelsen startar första gången du ska prova din nya Eleaf-e-cigarett. Är du van vid att röka vanliga cigaretter och har valt att gå över till e-cigaretter, kan du läsa en guide till hur man fyller sin e-cigarett e-vätska:

  1. Fyll försiktigt tanken. Första gången bör du låta den vila i 15-20 minuter, så coilen blir genomdränkt. Detta bör också göras varje gång du byter coil.

  2. I vissa fall måste batteriet aktiveras. Om så är fallet, gör det genom att trycka fem gånger i rad.

  3. Kom ihåg att kontrollera om det följer med batterier om du köper ett startpaket. Skruva försiktigt upp watt-output för att undvika en bränd smak och för att ställa in den önskade mängden ånga.

  4. Förläng batteriet levnadstid med en batteriladdare till e-cigaretter. Batterierna kan laddas direkt via moden men livslängden förlängs om man laddar dem externt.

  VILKEN ELEAF E-CIGARETT SKA JAG VÄLJA? 

  Eleaf har ett stort urval av serier och modeller när det gäller innovativa e-cigaretter av hög kvalitet. Det gör dels att det finns något för alla, men det kan också verka förvirrande vad det bästa valet är - särskilt om du är nybörjare inom området. Nedan får du en bra genomgång av de bästa produkterna från Eleaf och en jämförelse av de olika modellerna i serien - så bör valet vara något lättare att göra. 

  Eleaf iStick Amnis e-cigarett

  IJUST-SERIEN 

  En av de saker som kännetecknar iJust-serien är dess fantastiska batteri som har en extremt lång livslängd. iJust Ssom är en av de äldre modellerna i serien, har utvecklats med seriens hittills största batteri med en kapacitet på så mycket som 3000 mAh, vilket de nyare modellerna också utrustats med. Designen är elegant och rundad i flera olika, glansiga prints och lämpar sig särskilt väl för de något bredare tankarna från Eleaf. Batteriet är speciellt utformat för Eleaf-produkter, det fungerar för alla tankar med 510-gängor. Batteriet laddas med en micro-USB-kabel, som dock inte ingår. Den kan köpas separat eller användas från någon annan elektronisk produkt som du har hemma.

  En mindre och mer praktisk version är iJust 2, som också hör till de första modellerna i iJust-serien. iJust 2 har ett något mindre batteri med 1100 mAh, som dock är kraftfullt för sin storlek. Här kan du få ett smart iJust 2-startpaket med batteri, tank, tankbas, drip tip, EC-coil, laddningskabel med USB-stick och ring till Air Flow Control. Till skillnad från iJust är det här en fickutgåva som är lätt att ha med sig, men låt sig inte avskräckas av storleken; prestandan lämnar inget övrigt att önska och du kan skruva upp till 80W utan problem. Konstruktionen är diskret i stål med glastank och smarta kylrör som har den smarta funktionen att kyla den lilla e-cigaretten och ångan.

  Den bästa kombin man tidigare kunde ha som vejpare var en iJust till hemmabruk och en iJust 2 i väskan eller fickan när du var på språng. Om du ska börja vejpa eller om du bara vill uppgradera din utrustning bör du givetvis välja en av de nyare modellerna i iJust-serien serie som har det kraftfulla batteriet från iJust S, toppmatningssystem och kommer i nya och snygga designer. Välj mellan ijust Nexgen, iJust 3 eller iJust ECM.

   

  TESTVINNARE iJUST NEXGEN

  Letar du en allt-i-ett-lösning, bör du ta en titt på iJust Nexgen. Här får du ett 3000 mAh batteri, 2 ml tank och Eleaf HW coils, som är bland de bästa på marknaden och ger en riktigt fin smak och en lämplig mängd ånga. iJust Nexgen är särskilt lämplig för nybörjare med sitt smarta toppmatningssystem. Designen är enkel, och e-cigaretten kommer i en mängd olika klassiska färger som grått, vitt, svart, metall, blått och rött.

  Med i kitet följer coil, USB-kabel och användbara reservdelar.

  iJust Nexgen specifikationer:

  • Kapacitet: 3000 mAh
  • Tankvolym: 2 ml
  • Storlek på batteri: 25 mm x 118 mm
  • Motståndsintervall: 0,15 till 3 ohm 

  Läs recension av iJust Nexgen 

   Eleaf iJust 3 e-cigarett

  Får det gärna vara lite roligare att vejpa kan du byta ut standardtanken mot en iJust 3som fås i coola standardvarianter med fina mönster eller den smarta akrylversionen. Gemensamt för dem är färger och mönster som pockar på uppärksamhet och en cool LED-funktion som visar batterinivån i fyra lägen.

  iJust 3 specifikationer:

  • Kapacitet: 3000 mAh
  • Storlek: 86 x 25 mm
  • Motståndsintervall: 0,1 till 3 ohm
  • Max. output: 80 watt 

  Läs recension av iJust 3 

  En annan snygg lösning från iJust-serien är iJust ECM som väcker uppmärksamhet med sin glansiga och unika design. iJust ECM är inte lika kraftfull som Ijust 3, men det kompenserar den för med snyggt utseende och en mycket användarvänlig ECM-tank där överdelen bara skjuts åt sidan vid påfyllning. Med startkitet följer batteri, tank, 2 x EC-M coil, USB-kabel och reservdelar. EC-M coils kan användas till alla iJust-produkter och är bland de mest populära coilsen på marknaden.

  iJust ECM specifikationer:

  • Kapacitet: 3000 mAh
  • Storlek på tank: 25 mm x 54 mm
  • Storlek på mod: 87 mm x 25 mm
  • Tankvolym: 2 ml
  • Max. output: 40 watt

  Läs recension av ijust ECM

  Eleaf iJust ECM e-cigarett 

  Eleaf iStick-serien 

  Medan de flesta e-cigaretter är avrundade och bara varierar i längd, står Eleaf iStick serien ut. Den innovativa designen är bredare vilket ger en kraftfull e-cigarett som ligger bättre i handen då formen passar bättre utan att sticka ut ur handflatan för mycket. Den här typen av mods kallas box-mods, eftersom de har en mer kvadratisk form.

  På Dinecigg.se har vi testat och genomgått alla Eleaf iStick-produkter - och det finns många. Se hela testet här..

  Det finns många bra produkter i serien, men testvinnaren är den lilla och behändiga Eleaf iStick Pico; en s.k. mini-mod, som i princip kan gömmas i handen och därför inte väcker mycket uppmärksamhet. Designen är tilltalande och finns i fem dämpade färger. Eleaf iStick Pico kommer med den kraftfulla Melo 3-tanken som säkerställer en god och fyllig ånga och coils med lång hållbarhet. Dessutom har du möjlighet till smart temperaturkontroll och en mängd andra inställningar, beroende på val av coil och tank. Perfekt för både nybörjare och rutinerade vejpare. Med i startpaketet får du mod, tank (batteri måste köpas till), 2 x coil, 4 x tätningsringar, USB-kabel och software-uppgradering. 

  Eleaf iStick Pico-specifikationer:

  • Kapacitet: 2600 mAh
  • Storlek: 45 mm x 23 mm x 70,5 mm
  • Tankvolym: 2 ml
  • Max. output: 75 watt

  Eleaf iStick Pico e-cigarett 

  ELEAF TANKS 

  Eleaf iStick Pico kommer med en Melo 3 Mini tank som är den populära Eleaf Melo 3:s lillebror. Med mini-tanken blir du heller inte besviken; bara designen är i en kaliber för sig själv, då den kan rymma hela 2 ml och toppmatningen gör den enkel för alla att fylla - även när du är på språng.

  Förutom att vara toppmatad, är den läckra Melo 3-Mini i elegant stål också utrustad med osynligt airplow i botten för en ännu bättre upplevelse då sugmotståndet kan justeras för att passa din smak. Tanken kan monteras på alla e-cigaretter med 510-gängor men är särskilt lämpad för Eleaf produkter.

  Eleaf Melo Mini tank 3 levereras med två tätningsringar och 2 coils med 0,3 och 0,5 ohm. 

  Melo 3 Mini specifikationer: 

  • Storlek: 55 mm x 22 mm
  • Tankvolym: 2 ml 

  Se videorecension av Melo 3 Mini 

  ELEAF ELLO-SERIEN 

  Några andra tankar som är värda att nämna är kvalitetstankarna från Ello-serien. Många av Eleafs produkter kommer idag med en Ello tank, och det finns många goda skäl till. Det rör sig nämligen om tankar i snygg design med justerbart airflow som ger fyllig ånga och som enkelt och snabbt kan fyllas genom att skjuta topplocket åt sidan.

  På Dinecig.se har vi idag hela fem tankar från Ello-serien:

  Alla Ello-tankar har plats för 2 ml e-vätska och har 510-gängor. Tankarna kommer i olika storlekar och utföranden men är alla används med HW-coils i antingen enkel eller dubbel utgåva. . I alla paket medföljer coils men med olika ohm-styrka; samtliga dock under 1,0 ohm. 

  Eleaf Ello Duro Atomizer - Den mest populära Ello-tanken 

  Ello-tankar har blivit en fast del av de flesta Eleaf-kit. Speciellt Eleaf Ello Duro Atomizer väcker uppmärksamhet och är den mest populära tanken i serien. Tanken är en vidareutveckling av tidigare tankar, och det märks. Den kan användas med alla coils från Eleafs serier HW, HW-M och HW-N. Speciellt nybörjare kan ha glädje av den smarta toppmatningn där överdelen bara skjuts åt sidan, dessutom är tanken snygg och klassisk och kommer i flera olika färger. Storlek:

  • 26,5 mm x 50 mm
  • Tankvolym: 2 ml 

  På Dinecigg.se köper du ett samlat kit där du förutom Eleaf Ello Duro Atomizer får två coils, det ena är HW-M med 0,15 ohm och det andra är HW-N med 0,2 ohm. Den förstnämnda är redan monterad vid köp. Dessutom kommer den med användbara reservdelar.

  Eleaf Ello Duro  

  ELEAF ELLO SUB-OHM COILS 

  Alla coils som kommer med Eleaf Ello-tankar lämpar sig mycket väl för sub-ohm; vejpning på mycket lågt ohm-motstånd (under 1,0 ohm). Det har många fördelar, bland annat ger det förmågan att producera en stor mängd fyllig ånga, frigöra nikotinet bättre och bevara smaken på e-vätskan. Nackdelen med coils med en mycket låg-ohm styrka är att den fylliga ånga och autentiska smaken har ett pris i form av att det går åt mer e-vätska än med tankar med högre ohm-styrka. Men det är definitivt värt priset.

  När du har en coil med sub-ohm är det viktigt att batteriet (moden) har hög effekt för att e-cigaretten ska fungera optimalt. I Eleaf Ello-serien kitet därför alltid en tank med en kapacitet på 2 ml, batterier med hög effekt och coils med sub-ohm. Om du vid ett senare tillfälle vill byta ut batteriet är det viktigt att köpa ett sub-ohm-batteri om du vill fortsätta att använda din e-cigarett till sub-ohm-vejpning.

  Har du tidigare vejpat på en högre ohm-styrka och övergår till sub-ohm-vejpning riskerar du att din vanliga e-vätska smakar annorlunda. Sub-ohm är nämligen tuffare mot vätskan och vanliga vätskor kan tendera att få en bränd eftersmak snabbare. När du byter till sub-ohm bör du därför välja en e-vätska med en högre halt av VG (vegetabiliskt glycerin); gärna upp mot 50%. 

  Innovativa e-cigaretter till rimliga priser 

  Bland de bästa distributörerna av e-cigaretter hittar du just kinesiska Eleaf som är kända för att ge e-cigaretter av hög kvalitet innovativ design till mycket rimliga priser, och det gör dem också omtyckta på den skandinaviska marknaden. Särskilt den snygga mini-moden iStick Pico, som trots sin storlek har en kapacitet på hela 75 Watt Sub-ohm har väckt entusiasm i Skandinavien. Men såväl coils som tankar, den innovativa designen och de låga priserna bidrar till att Eleafs produkter passar alla; vare sig du är nybörjare eller erfaren vejpare, om du har ett stort eller litet nikotinbehov, och vilken färg och design du helst vill ha på din e-cigarett. Det finns alltid något från Eleaf som matchar både dina önskemål och din budget.

  Certifierad E-handel

  På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

  certifierad ehandel

  Vänligen vänta...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du är 500 kr från gratis frakt
  Du är 500 kr från gratis frakt
  eller

  Laddar, vänligen vänta ... Laddar, vänligen vänta ...

  certifierad ehandel