Tlf: 410 880 209
 • info@dinecigg.se
Utmärkt
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

EN JUICE FRÅN DANSKA SUNDBYGAARD

De flesta e-juicer är framtagna och producerade utomlands, och vi har naturligtvis tagit in de bästa smakerna från många olika platser runt om i världen. Men vi skandinaver har ju våra helt egna smakpreferenser, så du bör kika närmare på e-juicerna från Sundbygaard. Det här är nämligen en dansk produkt - och det känns på smaken. Urvalet som du kan se härunder inkluderar flera skandinaviska smakklassiker som blå karameller, vingummi och frisk fläder.

Läs mer om Sundbygaard e-vätska längst ner på sidan.

Läs mer
Snabb leverans - 1-2 vardagar
Fri frakt v. köp över 499kr.
Filtrering Stäng
 • Produkttyp
 • Pris
 • Nikotininnehåll
 • Smak
 • 15 artiklar

  per sida

  Sort By: Sortering
  ANANAS

  ANANAS

  39 kr.
  39

  Översikt

  KLASSISK ANANAS-SMAK MED BETT


  Nu kan du ånga ananas på danska, tack vare Sundbygaard som har satt ihop en klassisk ananas-smak med lite extra bett i, så att du nästan kan känna det saftiga fruktköttet. En härlig kombination av friskt, surt och sött, som kan användas hela dagen, om du gillar exotiska frukter. Den är också riktigt bra som distraktion om sötsuget plötsligt slår till. Ångan är ju som bekant kalorifri, så det finns ingen anledning att hålla igen.

  VINGUMMI LAKRITS

  VINGUMMI LAKRITS

  39 kr.
  39

  Översikt

  GODISSKÅLENS FAVORIT I ÅNGFORM


  Till danskt fredagsmys hör naturligtvis godisskålen med Haribo-favoriter, och en av danskarnas absoluta favoriter är den lilla vampyren med lakritskropp och vingummivingar i olika färger. För att inte trampa någon på tårna har Sundbygaard valt det lite anonyma namnet Vingummi Lakrits till denna e-juice, men kännare kommer märka att den smakar som den lilla fladdermusen med kuslig precision. Så nästa filmkväll kan du tryggt låta andra familjemedlemmar komma åt godisskålen, för med Vingummi Lakrits i tanken har du vampyrer tillgängliga när du vill - och helt utan kalorier.

  DUBBELÄPPLE

  DUBBELÄPPLE

  59 kr.
  59

  Översikt

  DANSKA ÄPPLEN MED EXOTISK TOUCH


  Även om vattenpipan historiskt sett inte är ett danskt fenomen har den de senaste åren blivit ganska populär i Danmark, och det är kanske framför allt den klassiska äppeltobaken som röks. Rökning är dock inte hälsosamt - inte heller om det sker med vattenpipa. Därför skapade danska Sundbygaard e-juicen Vattenpipa Äpple, som kombinerar underbara smaker av höstens danska äppelskörd med den speciella vattenrökta twisten från vattenpipan. En lätt arom som utan problem kan ångas under lång tid och som ger en behaglig aura av mys och avkoppling.

  TWIST

  TWIST

  59 kr.
  59

  Översikt

  ISGLASS ÅRET OM


  Av någon anledning finns det en oskriven lag att det främst är barn som äter isglass. Det är lite orättvist för alla oss som faktiskt älskar dessa glassar - och kanske inte minst den legendariska Twist med härligt mjuk smak av frukt och citrus och sommar. Danska Sundbygaard har dock gett sig in i matchen med en e-juice som både heter och smakar som Twist. Det innebär att vi nu alltid kan smyga till oss en Twist utan dömande blickar från omgivningen. Härligt

  TOBAK

  TOBAK

  59 kr.
  59

  Översikt

  BALANSERAD TOBAK FÖR DANSKA SMAKLÖKAR


  Om du tidigare uppskattat att antingen röka pipa eller bara njuta av den lätt söta doften av piptobak kommer du antagligen också uppskatta denna juicevariant. Danska Sundbygaard har med smaken Tobak lyckats träffa en god tobakssmak som passar perfekt till de genomsnittliga smaklökarna. Den har lite av allt, men inte mer än att den kan ångas hela dagen utan att man tröttnar. En bra klassiker som redan står längst fram i skåpet hos många ångare.

  SKOGSBÄR

  SKOGSBÄR

  39 kr.
  39

  Översikt

  GÅ PÅ PICKNICK I FÅTÖLJEN


  Skogar och buskar dignar av bär av alla de slag under stora delar av året, och det har vi svenskar utnyttjat sedan stenåldern. Har du inte riktigt tid att ge dig ut i skogen kommer Sundbygaard till undsättning med e-juicen Skogsbär som ger dig massor av underbara smaker från den danska naturen. Den komplexa smaken av många olika bär låter sig inte enkelt beskrivas, men försök och se om du inte kan känna av både jordgubbar, hallon och många andra inhemska bär.

  MENTOL

  MENTOL

  39 kr.
  39

  Översikt

  FRISK KLASSIKER FRÅN STANDARDREPERTOAREN


  En av fördelarna med att ånga är det stora urvalet av alla möjliga olika typer av smaker, och det är spännande att utforska. Men det finns vissa smaker som man alltid återkommer till, och som hör till standardrepertoaren för de flesta.


  Mentol är naturligtvis en av grundpelarna, och danska Sundbygaard har gjort en riktigt god sådan: Den är iskall som den nordiska vintern och frisk som höststormarna. Använd den som en tonic på morgonen eller under dagen när du behöver en frisk fläkt. Vissa använder den också som sin primära e-juice, och det kan man också lugnt göra om bara halsen klarar styrkan.

  KOMET

  KOMET

  39 kr.
  39

  Översikt

  BETYDLIGT BÄTTRE ÄN NAMNET ANTYDER


  Den danska humorn är knepig, och ibland förstår vi den knappt själva. För många år sedan var godissmaker som "hundpruttar" och "måsskit” mycket populära. För trots de något motbjudande namnen smakade godiset ju gott. Danska Sundbygaard har med Kloak-juicen begått ett liknande stunt.


  Namnet säljer kanske inte så bra, men det vägs verkligen upp av smaken, som ständigt får nya fans. Smaken är inte helt lätt att beskriva, så den ska nog bara testas. Vi snackar hur som helst något som liknar gula sura karameller med lite salmiak och andra smaknyanser ovanpå. En helt lysande kombo, som är lite beroendeframkallande. Och det ska erkännas - namnet är ganska kul, och ger ofta upphov till ett ökat intresse från omgivningen när flaskan plockas fram.

  Slut i lager

  FLÄDER

  FLÄDER

  59 kr.
  59

  Översikt

  ESSENSEN AV SVENSK SOMMAR


  De flesta älskar den somriga doften av blommande fläder, och danska Sundbygaard har på perfekt vis fångat smaken och tappar den på flaska. Och det bästa är att sommaren därmed kan vara året om! Om du gillar söta smaker kan du lugnt använda Fläder dagen lång, men annars är den bra för avkoppling eller som dessert efter middagen. E-juicen fås antingen i nikotin-fri version, eller med tillsatt nikotin i antingen 6, 12 eller 18 mg-version. Den önskade nikotininnehållet väljs i samband med beställningen.

  VIT LAKRITS

  VIT LAKRITS

  39 kr.
  39

  Översikt

  LAKRITS MED KRYDDOR


  Är du bland de många som uppskattar lakrits, bör du utforska smaken Vit lakrits från danska Sundbygaard. Lakrits är naturligtvis det bärande elementet i smaken, men den har kryddats med fler spännande saker. Receptet är naturligtvis hemligt, men det finns åtminstone spår av bland annat salt, salmiak och extra anis, liksom flera andra underliggande toner av okänt ursprung. I vilket fall som helst är den riktigt god, och många lakritsälskare kommer troligen kunna köra på denna smak dagen lång.

  HALLONMINT

  HALLONMINT

  39 kr.
  39

  Översikt

  ÖVERRASKANDE LYCKAD KOMBINATION


  I modevärlden, är det för just nu ganska trendigt att kombinera färgerna hallon och mynta, och kanske det är därifrån danska Lundbygaard har hämtat inspiration till denna överraskande kombination. "Låt oss försöka, det smakar lika bra som det ser ut", har utvecklarna förmodligen tänkt. Och det har faktiskt kommit en rasande god smak ur det experimentet. Det är svårt att sätta ord på, men om du testar att blanda en handfull frysta hallon och 5-10 Mentos-tabletter kommer du ganska nära. Superfriskt, men inte så hård och intensiv smak som t.ex. ren mint eller mentol.

  GRANATÄPPLE

  GRANATÄPPLE

  59 kr.
  59

  Översikt

  AUTENTISK OCH NATURLIG FRUKTSMAK


  De olika fruktsmakerna har blivit mycket populära när det gäller e-juice. Tyvärr används ofta aromer med en något artificiell touch, och det förstör upplevelsen lite. Därför är det uppfriskande att testa Granatäpple från Sundbygaard, som i detta fall har träffat mitt i prick. Ångan smakar granatäpple, varken mer eller mindre. En lätt och syrlig smak, som man känner igen från den både dekorativa och nyttiga frukten. Vill du ha den lite extra skarp kan du alltid öka mängden nikotin lite jämfört med vad du brukar. I samband med beställningen kan du fritt välja mellan 6, 12 eller 18 mg tillsatt nikotin, och det finns naturligtvis också en nikotinfri variant tillgänglig.

  CIGARETT

  CIGARETT

  39 kr.
  39

  Översikt

  DET HÄRLIGA VÄLKÄNDA RIVET


  E-cigaretter är bland de bästa verktygen för rökavvänjning, och därför finns det bland ångande människor en stor andel före detta rökare. Och man slutar ju vanligtvis inte röka för att det smakar illa, utan snarare på grund av hälsoskäl. Som ex-rökare kan man lätt börja sakna cigarettens lite riviga och råa tobakssmak, men det kan det nu rådas bot på.

  PINGVIN

  PINGVIN

  39 kr.
  39

  Översikt

  INTE VILKEN FÅGEL SOM HELST


  Av hänsyn till namnrättigheter och liknande är danska Sundbygaard lite försiktiga med namngivningen, och har till denna e-juice valt det helt oskyldiga namnet Pingvin. I denna lilla slutna krets kan vi dock avslöja att den fantastiska fågeljuice smakar precis som det berömda danska godiset Blå Uggla, och det är nog ingen tillfällighet. I det stora hela har Sundbygaard blivit kända för sin skicklighet i att träffa mitt i prick med dessa älskade smaker. När det gäller ugglan handlar det om den kända och lyckade smakkombinationen av stark mentol och lakrits. Godiset och smaken har varit populära i årtionden, och de kommer förmodligen aldrig bli omoderna.

  Sweet pack Sundbygaard

  Sweet pack Sundbygaard

  not 149 kr
  149

  Översikt

  Sundbygaard godissmaker extra nedsatt


  Prova de fyra bästsäljarna från Sundbygaard i detta mixade paket. 


  Vingummi Lakrits: Smakar som Vampyrvingummin


  Blå Fågel: Smakar som Blå Uggla-godis


  Kloak: Kloak-slam Karameller


  Vit lakrits: salmiaklakrits


   


  Kom ihåg att välja önskad nikotinstyrka för alla fyra varianter. 


   


  Läs mer om de olika smakerna längre ned på sidan.

  FLERA SKANDINAVISKA SMAKER ATT PROVA

  Är du bara lite nostalgiskt lagd finns det flera smaker som du borde prova, särskilt om du har semestrat i Danmark. En av dem är Blå Fugl som verkligen smakar som de välkända Blå Ugle-karamellerna som är en av vårt grannlands mest kända och älskade karameller.

  Och för att stanna i godiskategorin bör du också testa Vingummi med lakrits-smak. Bakom det något neutrala juicenamnet gömmer sig nämligen en fantastisk smak som påminner om klassisk saltlakrits. Det är som att öppna en påse lördagsgodis!

  Och gå inte miste o Fläder-smaken som smakar precis som en försommardag med fläder i full blom. Smaken är som bekant delad och det är inte alla som gillar fläder. Men vejpad brukar de flesta faktiskt tycka om den.

  Du kanske slutade äta twister-glass för länge sedan, men erkänn att du fortfarande kan bli sugen ibland. Den somriga smaken av frukt och citron blir man aldrig för gammal för. Lyckligtvis har Sundbygaard tappat smaken på flaska så att du kan vejpa den när och var som helst

  KLASSISKA ALLROUND-SMAKER MED SKANDINAVISK TOUCH

  I sortimentet av e-juicer från Sundbygaard hittar du naturligtvis också alla klassiker som Mentol, Ananas, Granatäpple m.m. som alla gillar, oavsett nationalitet. Men om du känner efter märker du kanske en liten skandinavisk touch, och det gör ju smakupplevelsen ännu bättre.

  Vi har inte plats att nämna spännande smakerna, men trots allt bör Kloak-smaken också nämnas. Det är typisk dansk humor:/ Den danska godistillverkaren Bon Bon hade på sin tid stor framgång med ”hundpruttar”, ”måsklattar” och liknande ”knasiga” smaker och Kloak-varianten är ett annat bud i samma genre. Trots sitt namn smakar den underbart av citrus med en touch av salmiak och det är ofta en populär flaska när man byter utbyter smaker i goda vänners lag.

  EXTRA SÄKERHET MED SKANDINAVISKA STANDARDER

  Den danska e-juicen från Sundbygaard tillverkas ensligt skandinaviska krav och standarder och det kan kännas tryggt. Eftersom dessa standarder ofta är extra höga och svåra at leva upp till. Detta kan ses på förpackningen, som är försedd med extra säkerhetsvarningar och instruktioner.

  Men innehållet är "bara" vanlig e-juice - bara väldigt bra sådan. Liksom alla andra e-juicer är detta märke tillverkat med bas av livsmedelsgodkänt vegetabiliskt glycerin (VG) och livsmedelsgodkänt propylenglykol (PG). Det finns inga skadliga ämnen i det utan samma ingredienser som vi får genom maten vi äter.

  Det finns en ganska stor skillnad i blandningsförhållandena som de olika tillverkarna väljer. Med e-juicerna från Sundbygaard får du alltid en 1: 1-blandning, vilket ger en god smak, ångutveckling och ”halskli”. De passar därför bra för praktiskt taget alla typer av e-cigaretter.

  FRITT VAL FÖR NIKOTININNEHÅLL

  Det finns stora individuella skillnader i hur den enskilde vejparen upplever smak och styrka, så Sundbygaard har valt att tillverka alla smaker i olika nikotinstyrkor. När du beställer kan du välja mellan 6, 12 eller 18 mg nikotininnehåll, eller en version helt fri från tillsatt nikotin. Priset är detsamma. Så välj vilka styrkor du får den bästa upplevelsen med.

  Om du vejpar för första gången bör du fundera en extra gång kring nikotinstyrkan. Om du är tidigare rökare eller vill använda vejpning i samband med rökstopp kommer du förmodligen att uppskatta nikotinet, och här kan din tidigare tobaksförbrukning vara en bra guide. Storrökare tar ofta 18 mg-versionen, medan de som rökt mindre kan välja en variant med lägre nikotinstyrka. Om du inte har rökt tidigare, är naturligtvis den nikotinfria versionen det självklara valet.

  LÄGRE FRAKTKOSTNAD MED SKANDINAVISKA PRODUKTER

  Det säger sig självt att vi har mindre fraktkostnader när produkterna är tillverkade på närmre håll. Sundbygaard har också gjort sitt yttersta för att hålla kostnaderna i schack, så dessa e-juicer är relativt billiga. Portot för leveransen till dig slipper vi dock inte men här finns pengar att spara om du tänker lite långsiktigt. Visst har vi ganska låga fraktkostnader, men det lönar sig ändå att köpa mer än en flaska åt gången.

  Därför är det vanligtvis en bra idé att köpa lite mer när du ändå ska beställa. Vissa går ihop om en beställning och delar på portot, medan andra bara ser till att lägga till extra e-juice varje gång reservdelar och andra saker ska köpas in.

  Men om du har en normal vejpförbrukning kommer du i alla fall att använda några flaskor per år, så det är billigast på lång sikt att köpa ett par åt gången. Då finns det också möjlighet att prova några nya smaker så att du inte riskerar att tröttna på din favoritsmak.

  Vänligen vänta...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du är 500 kr från gratis frakt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du är 500 kr från gratis frakt
  eller

  Laddar, vänligen vänta ... Laddar, vänligen vänta ...