Tlf: 410 880 209
  • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

E-JUICE FRÅN CRAFTED

Flera skandinaviska e-juice-producenter har dykt upp på marknaden under de senaste åren och här är det vanligtvis mer fokus på kvalitet jämfört med massproducenterna. Ett fint exempel är Danish Crafted som bara har några få smaker - men av riktigt hög kvalitet. Förutom en mycket lång utvecklingsprocess använder Crafted också olika tekniker för mjukgöring och att låta den färdiga e-juicen mogna. Det tar lite tid, men resultatet är fantastiskt. Läs mer om de utsökta varianterna nedan.

Läs mer
Snabb leverans - 1-2 vardagar
Fri frakt v. köp över 499kr.

There are no products matching the selection.

KVALITET FRAMFÖR PRIS

E-juicerna från Crafted är inte bland de billigaste på marknaden, och det är inte heller verksamhetens mål. Istället vänder de sig mot den mer kräsna och erfarna publiken som med en viss vejperfarenhet är medvetna om att det finns stora kvalitetsskillnader mellan olika e-juicer. Crafted har utvecklat sin helt egen smakstil som går igen i alla juicevarianter: Upplevelsen ska vara smooooth - och det är den!

PERFEKTA E-JUICER TILL DRIPPERS OCH SUB-OHM

Drippers och Sub-ohm-entusiaster är kraftigt överrepresenterade bland de mer erfarna vejparna och därför är Crafted:s e-juicer även optimerade för dem. Den höga halten vegetabilisk glycerin (VG) i förhållande till propylenglykos (PG) säkerställer en extra fyllig ånga som kan tillfredsställa även den mest ivriga “cloud-chaser”. De flesta e-juicer idag har ett VG / PG-förhållande på 50/50%, men juicen från Crafted ligger på upp till 75/25%

UPPMJUKNING OCH MOGNING GER RAFFINERAD SMAK

När det gäller matlagning vet de flesta att det kan ta tid. De mest utsökta rätterna måste tillagas under en lång tid, och det beror på att smaker och kryddor behöver tid för att mogna och dra. Exakt detsamma gäller för e-juice.

De flesta e-juicer är massproducerade och skickas ut till butikerna så snart som möjligt av ekonomiska skäl, men smaken blir inte den bästa. På Crafted utförs hantverket med mycket mer omsorg. E-juicerna efterbehandlas med flera olika tidskrävande processer som hjälper till att mjukgöra, mogna och förfina de många smakfinesserna. Processerna är skräddarsydda för varje enskild smak. För den legendariska smaken "The Custard", till exempel, tar dessa processer minst 6 veckor.

Speciellt för e-juicer med högt innehåll av VG kan det vara svårt att få smaken att framträda på allvar. Detta problem har inte e-juicen från Crafted, just eftersom smaken har tid att "sätta sig".

SNYGG FÖRPACKNING

Hos Crafted ligger fokus på gammaldags värderingar och bra hantverk. Det syns också på förpackningen, enkel och klassisk- precis som för ett dyrt rödvin. Allt är genomtänkt i detalj - ända ner till etikettpapperet, som är specialtryckt och genombearbetat.

E-juicen tappas på vanliga 10 ml-flaskor, naturligtvis försedda med barnsäkra lock. Den inbyggda glaspipetten gör det enkelt att överföra juicen, oavsett om du ska drippa eller överföra större mängder till en tank.

BARA DE BÄSTA INGREDIENSERNA ANVÄNDS

Huvudingrediensen i e-juicerna från Crafted är naturligtvis vegetabiliskt glycerin och propylenglykol eller VG och PG. Dessa är huvudingredienserna - de så kallade fillers - i alla vanliga e-juicer idag.

Även om de kemiska namnen kanske låter lite skrämmande, är det inget att vara nervös över, eftersom ämnena används överallt inom livsmedels- och läkemedelsindustrin. Ämnena kallas också E422 och E1520, och Crafted använder naturligtvis endast livsmedelsgodkända ingredienser. Detta gäller också nikotinet om du väljer en variant med tillsatt nikotin. Crafted:s e-juicer finns med 0, 3 eller 6 mg nikotin per ml. Du väljer bara styrkan när du beställer en smak.

Den viktigaste ingrediensen och hjärtat i e-juicen är naturligtvis aromen, som är resultatet av långsiktig utveckling och optimering. Men förutom filler, smakämnen och eventuellt nikotin finns det inga andra tillsatser i produkten. Det finns exempelvis inget tillsatt vatten, stevia, färgämnen, acetyl eller propionyl diacetyl, vilket förekommer i vissa billigare produkter.

Certifierad E-handel

På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

certifierad ehandel

Vänligen vänta...

Produktet er lagt i din kurv

Du är 500 kr från gratis frakt
Du är 500 kr från gratis frakt
eller

Laddar, vänligen vänta ... Laddar, vänligen vänta ...

certifierad ehandel