Tlf: 410 880 209
 • info@dinecigg.se
Utmärkt
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

COIL TILL ASPIRE

I denna kategori har vi samlat de coils som passar tankar från Aspire. Det är naturligtvis original-coils. Det förtjänar du och din Aspire-tank. Var uppmärksam på att välja en coilavsedd för just din tank - coilsen är nämligen inte alltid kompatibla olika modeller p.g.a. olika gängor o.likn. Under varje coil skriver vi exakt vilka modeller den passar till men om du fortfarande är osäker, står vi redo att hjälpa till och vägleda. Vi har testat alla produkter och känner dem utan och innan. Aspire-coils har olika ohm-värden och ju lägre ohm du väljer desto mer ånga genereras. Om du är osäker är det säkra valet förstås att gå fortsätta med det värde du tidigare använt. Scrolla längst ner på sidan om du vill läsa mer om Aspire-coils.

Läs mer
Snabb leverans - 1-2 vardagar
Fri frakt v. köp över 499kr.
Filtrering Stäng
 • Märken
 • Coiltyp
 • Pris
 • Andra Egenskaper
 • 9 artiklar

  per sida

  Sort By: Sortering
  Aspire BVC coil

  ASPIRE BVC COIL

  115 kr.
  115

  Översikt

  Aspire BVC coil passar till


  Aspire CE5 
  Aspire K2 Tank
  Aspire ET-S 
  Aspire Vivi Nova
  Aspire K1


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • 5 st. Aspire BVC Coils


   


  Fördelarna med BVC Coils  • Bättre stabilitet

  • Bättre smak

  • Mycket mer ånga

  • Längre hållbarhet


  5 Stk. Bvc Coil Til Aspire Nautilus/Mini

  BVC-COIL TILL ASPIRE NAUTILUS/MINI

  149 kr.
  149

  Översikt

  BVC-COIL AV TOPPKVALITET


  Stor och kraftfull coil som ger dig stor mängd ånga, lång hållbarhet och god smak.


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • 5 st. Aspire BVC Coils till Nautilus/Mini


   


  Nautilus coil passar till


  Aspire Nautilus Mini


  Aspire Nautilus 2


  Aspire Zelos 50W Kit


   


  Coilen till Aspire Nautilus och Aspire Nautilus Mini finns tillgängliga i ohm-styrkorna 1,6 och 1,8. Om du väljer coilen 0,7 ohm behöver du vara säker på att ditt batteri kan hantera det låga motståndet i coilen. Vi rekommenderar att du använder 0,7 ohm-coils i Nautilus 2-tanken.

  ASPIRE CLEITO COILS

  ASPIRE CLEITO COILS

  195 kr.
  195

  Översikt

  Cleito-coils


  Här hittar du alla coils som görs för Cleito-serien. Dessa coils passar till den ursprungliga Cleito och till Cleito EXO. Cleito EXO 0,16 ohm-coilen lanserades tillsammans med Cleito EXO-tanken, men den passar fortfarande i den ursprungliga Cleiton. Kom ihåg att dessa coils INTE passar Cleito 120.


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • 5 st. Aspire Cleito Coils


   


  Cleito 0,2 och 0,27 ohm-coil


  Dessa två coils är båda kraftfulla och ger en god smak. Vi vet också att det finns många personliga preferenser för vad våra kunder gillar bäst, vi rekommenderar därför att du köper en av varje ser vilken du tycker är bäst. Vi rekommenderar att du använder båda från 50-70 W.


   


  Cleito 0,4 ohm-coil


  Celito 0,4 ohm-coilen är inte riktigt lika kraftig som 0,2 eller 0,27, men vi tycker att den ger en bättre och mer intensiv smak än, den redan från början goda smaken, på 0,2 och 0,27 ohm-coilsen. Vi rekommenderar att använda den från 40 - 60 W


   


  Cleito EXO 0,16 ohm-coil


  0,16 ohms coilen är, med en ganska stor marginal, den coil med störst ångproduktion av alla tre. Smaken är fortfarande riktigt bra, vi skulle säga på nivån med 0,4 ohm-coilen, och kanske ännu bättre, men det är subjektivt och svårt att säga. Vi rekommenderar att använda den från 60 - 100 W


   


  Kom ihåg att alla dessa beskrivningar är våra erfarenheter, och att de bara ger en vägledning. Om du tycker att de fungerar bättre med andra watt än vad vi rekommenderar, använd det som i slutändan är bäst för dig.

  POCKEX / NAUTILUS X ASPIRE-coil

  POCKEX / NAUTILUS X ASPIRE-coil

  179 kr.
  179

  Översikt

  Original Aspire-coils för Nautilus X


  Här hittar du de speciella coilsen för den kompakta Nautilus X-tanken och All In One PockeX från Aspire. De använder den nya U-tekniken där luften dras förbi kanthal-coilen och väggar hela två gånger. Det fungerar genom att luften sugs in i toppen, varefter den dras ner till botten av den speciella U-coilen och därefter upp igen i en annan kanal. Det ger en ännu mer koncentrerad smakupplevelse och fyllig ånga.


  Samtidigt gör coilens speciella konstruktion det möjligt att endast ha Air Flow Control i toppen. På detta sätt är du skyddad mot eventuella läckageproblem, som ibland kan upplevas med tankar som har AFC längst ner.


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • 5 st. Aspire Coil till Pockex / Nautilus X


   


  Denna coil passar följande modeller


  Aspire Nautilus X Tank


  Aspire PockeX Pocket Aio


   


  OBS: Om du har en Aspire Pockex Pocket Aio ska du välja 0,6 ohm-coilen eftersom det är den enda som fungerar med den modellen.


   


   


   

  ASPIRE TRITON MINI COIL

  ASPIRE TRITON MINI COIL

  155 kr.
  155

  Översikt

  Aspire Triton Mini erbjuder många extrafunktioner


  Aspire Triton Mini-coil kan användas tillsammans med Trinton Mini-tank och har möjlighet att använda en Kanthal-coil, en Ni200 TC-coil och en Clapton-coil. Du ska dock komma ihåg att dessa coils inte kan användas med produkter som Aspire Triton, Triton 2.0, Atlantis, Atlantis 2.0, Atlantis Mega. Den kan endast användas med Aspire Triton Mini, Nautilus och Nautilus Mini.


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • 5 st. Aspire Triton Mini Coil


   


  Vilken tank passar coilen till?


  Aspire Triton Mini


  Nautilus 2


  Nautilus Mini


   

  ASPIRE ATLANTIS EVO COIL

  ASPIRE ATLANTIS EVO COIL

  155 kr.
  155

  Översikt

  Atlantis EVO coil


  Aspire lanserade tillsammans med Atlantis EVO-tanken två nya coils till Atalantis-serien. Därför är de två Atlantis EVO-coilsen kompatibla med flera olika tankar, däribland Atlantis 1 och 2, Aspire Triton och naturligtvis Atlantis EVO.


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • 5 st. Aspire Atlantis Evo Coils


   


  Atlantis EVO 0,5 ohm coil


  Denna coil ger dig en bra mängd ånga och intensiv smak. Du ska välja den du vill ha en fin mängd ånga, men inte nödvändigtvis enorma mängder. Vi rekommenderar att du använder mellan 35 till 40 W.


   


  Atlantis EVO 0,4 ohm coil


  0,4 ohm-coilen ger dig mer ånga än 0,4-ohm coilen. Smaken är fortfarande lika bra. Så 0,4 ohm-coilen passar dig som vill få ut så mycket ånga som möjligt från Atlantis EVO-coil. Vi rekommenderar 40-50 W.


   


  Kom ihåg att när vi till exempel skriver 40 till 50 W, är det en rekommendation. Om föredrar 30, 60 eller något annat så vet du det bäst själv.


  Aspire Atlantis 2 Coils - Din Atlantis EVO är också kompatibel med Aspire Atlantis 2 coils som du kan se här, så att du har ännu fler alternativ.

  ASPIRE BREEZE ATOMIZER HEAD

  ASPIRE BREEZE ATOMIZER HEAD

  115 kr.
  115

  Översikt

  COILS TIL ASPIRE BREEZE


  Om du har köpt Aspire Breeze kit och skulle vilja ha några extra coils till den har du hamnat på rätt plats. Breeze Atomizer Head-coilen levereras med ett motstånd på 0,6 ohm och en MTL (mouth-to-lung)-coil, vilket betyder att den är bra för stramare sug och ger en mer cigarett-liknande upplevelse. Tack vare coilens U-tech-teknologi är du garanterad en smakrik vejpupplevelse.


   


  PAKETET INNEHÅLLER  •  5 x Aspire Breeze Atomizer coil

  ASPIRE CLEITO 120 COIL

  ASPIRE CLEITO 120 COIL

  189 kr.
  189

  Översikt

  COILS TIL CLEITO 120-TANKEN


  Cleito 120 Atomizer-coilen passar Aspire Cleito 120-tanken. Lämplig för både 100W- och 120W-vejpning Köp den som en reservdel till din Cleito 120-tank.


   


  PAKETET INNEHÅLLER  • 5 st Cleito 120-coil


   


  Cleito 120 Tank - Cleito 120-coilen är kompatibel med Cleito 120-tanken. Hitta den här.


   

  ASPIRE ATHOS COIL

  ASPIRE ATHOS COIL

  175 kr.
  175

  Översikt

  COILS TIL ASPIRE ATHOS SUB OHM TANK


  Athos coil passar till Athos Sub-Ohm-tanken och är bra att ha på lager. Coilen levereras med antingen 0.3-ohm eller 0.16-ohm, som båda ger stora moln och supergod smak.


   


   


  Paketet inkluderar:  • 3 st. Aspire Athos Coil Head


   


   


  Tekniska specifikationer   • 0,3 ohm A3 Kanthal AF tri-coil (60-75 W); 

  • 0,16 ohm A5 Penta-coil (100 till 120 W)


   

  I takt med att du får mer erfarenhet kommer också lusten att experimentera, och det är vägen framåt om du vill uppnå den perfekta vejpupplevelsen utifrån dina preferenser. Med Atlantis 2 och tillhörande Atlantis 2 coil kan du gå ända ner till 0,3 ohm, eller välja moderata värden på 0,5 eller 1 ohm. Det låga ohm-värdet ger maximalt utbyte i form av ånga och smak men håller inte lika länge som t.ex. 1 ohm (som till gengäld presterar på en mer moderat nivå). Det låga ohm-värdet kräver dock ett rejält batteri, ett som minimum ger 50W och om du inte har det kan 0,5 eller 1 ohm vara det bästa valet. Om du är osäker hjälper vi gärna till med vår erfarenhet.

  Kom ihåg att köpa extra coils

  Beroende på hur ofta och hur mycket du vejpar, håller en coil normalt i 1-4 veckor, sen är det dags att byta. Det är synd att behöva skicka efter en enda coil när priset för coils är så lågt - oftast billigare än själva portot. De flesta beställer därför flera på en gång och köper också ett par extra när det är dags att beställa ny tank eller annan utrustning. Det är överlägset billigast i längden, och det finns inget värre än att stå utan coil när resten av utrustningen fungerar bra och är redo att användas.

  Ekologisk bomull i coils till de större modellerna

  Pris och kvalitet brukar gå hand och det stämmer också när du köper coils till topprodukterna från Aspire som Atlantis eller Atlantis 2. De har tänkt på varenda detalj, ända ned till vaddtussen som används som veke. Det rör sig om en speciell vadd som är baserad på ekologisk bomull från Japan.

  Det är det ultimata vekmaterialet som tack vare att det är ekologiskt är helt fritt från bekämpningsmedel eller något annat som är olämpligt att ånga. Samtidigt menar kännare och experter på området att smaken blir avsevärt bättre med detta vekmaterial.

  Andra små tips och tricks

  Det är en bra idé att vara lite försiktig när coilen skruvas i tanken. Den ska sitta fast men skruvas den åt för hårt kan det på vissa modeller orsaka en lätt bränd smak i början. Den brända smaken kan också uppstå om det inte finns tillräckligt med e-juice i tanken eller om veken har inte haft tid att suga upp tillräckligt med vätska. Låt därför aldrig tanken bli helt tom och se också till att ge veken lite tid att suga upp vätska innan du börjar vejpa med en ny coil.

  Du kan läsa mer om märket Aspire här.  

  Vänligen vänta...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du är 500 kr från gratis frakt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du är 500 kr från gratis frakt
  eller

  Laddar, vänligen vänta ... Laddar, vänligen vänta ...