Vilken är den bästa e-cigarett som ger mest ånga?

damp fra e cigaretEftersom en e-cigarett består av flera olika delar är det svårt att säga precis vilken som ger mest ånga. Här får du en översikt över de olika modellerna, rangordnad efter hur mycket ånga de kan generera. Var uppmärksam på att det utbyte du får av de olika delarna beror mycket på hur du kombinerar dem och hur de används. Du kan inte bara byta ut sin clearomizer til en stor Sub Ohm -tank, sätta tillbaka den på ditt gamla batteri och förvänta dig att den genererar stora mängder ånga. Under de olika produkterna på vår hemsida kan du läsa dig till vilka andra produkter den passar ihop med, och på så vis få sammansatt den bästa e-cigaretten för optimal ånga.

 

Clearomizern som ger mest ånga

1. SMOK TFV-MINI V2 TANK. Fördelen med denna tank är i synnerhet det förbättrade airflow-systemet som gör det möjligt att ställa in luftgenomströmningen. TFV-MINI V2-tanken är en förbättrad version av TFV8 Baby Beast-tanken. Tanken är på de tillåtna 2 ml och lämpar sig för sub-ohm-vejpning. Två coils på respektive 0,17 ohm (single) och 0,2 ohm (dual) följer med.

2. ASPIRE REVVO ARC TANK. Här får du en innovativ tank som gör så att coilen sitter horisontellt i tanken (iställlet för lodrätt). Det ger mer luft och plats till produktion av stora mänger ånga. Med Revvo Arc-tanken får du också ett unikt toppmatnings-system som gör det superlätt att fylla på e-vätska. Tanken lämpar sig särskilt för sub-ohm-vejpning och två coils på respektive 0,1 ohm och 0,16 ohm följer med.

3. SMOK TFV12 PRINCE CLOUD BEAST TANK. Ännu en genial tank från SMOK. TFV12 Prince Cloud Beast är inte ett val man ångrar. Tanken har en unik låsmekanism som dels gör den säker mot läckage och dessutom superenkel att fylla på. Med tanken kommer coils på respektive 0,4, 0,15 och 0,12 ohm.

4. DIGIFLAVOR DROP RDA. Om du är expert kommer du säkert få mest glädje av denna bygg-själv-Digiflavor Drop RDA som står för den absolut största ångproduktionen. Den är teknologiskt mer avancerad och är därför en tank lämpad för dig som förstår dig på att bygga själv. Du får stegvist airflow-system, enkelt byte av coils och medföljande BF-Pin.

Digiflavor Drop RDA 

Batterier / Mods der ger mest ånga

1. SMOK SPECIES 230W TOUCH SCREEN TC BOX MOD. SMOK Species är en box-mod som med sin smarta touch-skärm ger dig full kontroll över din vejpupplevelse. Batteriet har variabel watt från 1 W - 230 W och lämpar sig för vejpning på en ohm-styrka från 0,1 - 3,0, vilket är mycket brett. Temperaturen är också variabel från 100°C - 315°C.

2. GEEKVAPE NOVA 200W TC BOX MOD. Gillar du riktigt smart utrustning ska du ta en titt på Geekvape Nova box-mod som inte bara är något utöver det vanliga i designen, utan också levereras med ett avancerat AC-chip som ger dig full kontroll över temperatur och en innovativ OLED-skärm som ger dig en samlad överblick. Output är variabel från 5-20 W och temperaturintervallet är på 100°C - 315°C. Du kan vejpa med en ohm-styrka på 0,05 - 3,00 vilket är en enorm spännvidd.

3. ASMODUS MINIKIN 2 180W TC TOUCH SCREEN BOX MOD. Ännu en Box-Mod som inte bara stjäl uppmärksamheten med dina fantastiska egenskaper utan även med sin nytänkande och unika design. Asmodus Minikin är med sitt smarta GX-180-HT/UT-chip och användarvänliga touch-skärm fantastisk på att generera stora mängder ånga. Det är t.ex. lätt och smidigt att ändra output-inställningarna. Output spänner från 5 W -180 W.

Geek Vape Nova Mod 

Bästa E-cigarett-kit som ger mest ånga

1. SMOK SPECIES 230W TOUCH SCREEN TC KIT WITH TFV-MINI V2. Slipp själv att kombinera mod och tank och välj istället detta smarta kit som består av SMOK Species Mod och TFV-Mini V2-tanken. E-cigaretten lämpar sig särskilt väl till sub-ohm-vejpning och det följer också med två coils på respektive 0,17 ohm och 0,2 ohm. Med touch-skärmen kan du lätt anpassa inställningarna och hålla koll på batteriets levnadstid och temperaturen i coilen.

2. ELEAF IJUST NEXGEN KIT. Om du vill vara garanterad en stor mängd ånga ska du lägga vantarna på Eleaf iJust Nexgen-kittet som består av ett integrerat batteri på 3000 mAh och en tank på 2 ml. Motståndsintervallet är på 0,15 – 3 ohm men den coil som följer med är HW1-coil på 0,2 ohm. Output-watt är max. 50 W.

3. SMOK MAG 225W TC M. TFV12 P KIT. Är du ute efter något lite annorlunda kan du ta en titt på MAG-kittet från SMOK: Ett unikt MAG-mod format som ett pistolhandtag följer med tillsammans med en 2 ml-TFV12 Prince Tank. Effektintervallet är på imponerande 6 W - 225 W, spänningsbredden på 5 V – 9 V och motståndsintervallet från 0,05 – 3 ohm (TC). Två av V12-coilsen på respektive 0,4 och 0,12 ohm följer också med. Allt i allt är det ett kit som garanterar dig jättestora, fylliga ångmoln.

 SMOK Species Kit

Sub-ohm ger mest ånga

Sub-ohm är ett uttryck för ett ohm-motstånd som ligger under 1. Fler och fler coils tillverkas med låg ohm-styrka eftersom de är särskilt bra på att generera stora mängder ånga. Ett coil med låg ohm-styrka är dock inte tillräckligt om du vill ha en riktigt bra vejpupplevlse. Här är det nämligen viktigt att du även har ett kraftigt batteri som kan väga upp för den låga ohm-styrkan för att få en fin och fyllig ånga. Läs mer om sub-ohm här.

 

Men det viktigaste om du vill ha mycket ånga

1. Det är viktigt att batteri/mod och tank/tanke passar ihop.

2. I all den kraftiga utrustning som du har läst om här, kommer du få en tjockare och fylligare ånga genom att välja en vätska med högre innehåll av VG (vegetabiliskt glycerin). Vi rekommenderar: Button Junkie (70/30), Space Jam (50/50), House of Liquid (50/50), Hangsen Series 8 (50/50) och Wizmix (50/50). Vill du ha tobakssmak i toppklass rekommenderar vi VapeAway… det är fantastiska tobaksvätskor.

3. Tänk på nikotinstyrkan. Många av dem som använder den kraftigaste utrustningen använder bara 3 eller 6 mg nikotin i sina vätskor. Den stora mängden ånga frigör mycket mer nikotin och ger en starkare effekt.

4. ANVÄND ETT STARKT BATTERI! Kraftiga mods behöver batterier som tål hög effekt (watt) på mycket kort tid. Batteriets urladdningskapacitet är en extremt viktig faktor. Använder du mods på över 100 Watt ska du välja ett 18650-batteri med en urladdningskapacitet på minimum 35 A (Ampere). Vi rekommenderar: Aspire Super High Discharge battery.