Hur hittar jag den bästa e-cigaretten? Väldigt många frågar oss hur de hittar den bästa e-cigaretten på marknaden, och därför harvi tagit fram denna guide som en vägledning till dig! Vi kommer att fokusera på fyra av de bästa e-cigaretterna på marknaden. Oavsett om du är nybörjare eller van vejpare kan det ibland verka omöjligt att få en överblick över det stora utbudet av e-cigaretter. Här i guiden ger vi dig mer information om de fyra modeller som vi hos DinEcigg.se ser som de fyra bästa kandidaterna på marknaden. Detta är baserat på vår försäljning, erfarenhet, vad du får på pengarna, recensioner och test.

 

 

Innokin Endura T18II 

INNOKIN ENDURA T18II ➡️ MEST PRISVÄRDA

Här har vi valt Innokin Endura T18II Vape Pen från Innokin. Härfår du ett komplett startkit med allt du behöver för att komma igång med vejpningen. Det är det bästa valet för plånboken. Ta gärna också en titt på dess föregångare, Innokin Endura T18E, som är något mindre med något lägre batterikapacitet men ändå med samma fantastiska prestanda som Endura T18II. 

Vägledande pris är 279 kr och för det får du allt det här:

 • Endura batteri (1300mAh)
 • Prism T18 2ml Tank
 • 2 x coils 1.5ohm
 • USB-kabel til laddning
 • Extra O-ring
 • Extra Drip Tip

➡️ Köp Innokin Endura T18II

E-cigaretten är tillverkad i rostfritt stål vilket gör den både elegantoch motståndskraftig. Du kan få Innokin Endura T18II i fem olika färger så det finns något för alla. Fyra rutor i Pyrex-glas gör det lätt att hålla koll på vätskenivån så att du inte får slut på e-vätska.Veken i den medföljande coilen är tillverkad i japansk bomullsvaddvilket är ett toppenval för dig som vill ha optimal smak.

Med en Innokin Endura T18II kommer också ett relativt stort batteri på 1300 mAh så du kan vara säker på att inte plötsligt få slut på ström. E-cigaretten stöttar dessutom Pass Through så du kan fortsätta vejpa medan du laddar. Du kan använda coils med 1,2 – 2,5 ohm till denna modell, vilket innebär att den inte stöttar sub-ohm dampning.

E-cigaretten är enkel och smidig att använda. De tekniska inställningarna är inte särskilt komplicerade. Faktiskt räcker det med fyra klick på en knapp och du är redo att vejpa. Detta säkrar också att cigaretten inte kan slå på av sig själv när du har den i väskan eller fickan. Modellen har dessutom toppmatning så att du snabbt och enkelt kan fylla på vätska ovanifrån utan att behöva taisär hela tanken.

 

Eleaf iJust Nexgen


 ELEAF IJUST NEXGEN ➡️ FAVORITEN 

När du ska hitta rätt e-cigarett är det en bra idé att se på vad många andra väljer – det säger något om hur nöjda kunderna är. Hos Din eCigarett säljer vi riktigt många e-cigaretter av typen Eleaf iJust Nexgen både online och i vår fysiska butik i Danmark (Klareboderne 6, 1115 Köpenhamn K) där den är en av våra bestsellerne

Vägledande pris är 319 kr, och för det får du:

 • Eleaf iJust Nexgen
 • HW1 coil 0.2 ohm
 • USB-kabel til laddning
 • Reservedelar

➡️ Köp Eleaf iJustNexgen

Eleaf iJust Nexgen är tillverkad i rostfritt stål och pyrex-glas. E-cigaretten kommer i sex klassiska färger: grå, silver, vit, svart, rödoch blå. När batterinivån ska indikeras växlar den mellan fyra olikafärger på displayen. E-cigaretten har standardform och -storlek och den ligger bra i handen.

Stort batteri och stor tank är ett par av kännetecknen hos Eleaf iJust Nexgen. Tanken är på 2 ml och du får ett kraftfullt batteri på 3 000 mAh. Du kan i princip välja fritt när det kommer till coils med allt från 0,15 – 3 ohm, vilket ger möjlighet både för sub-ohm-vejpning och vejpning på högre ohm-styrka.

Här får du en e-cigarett som är lätt att använda oavsett om du är nybörjare eller bara har bytt från en annan modell. Eleaf iJust Nexgen är dessutom utrustad med den smarta push-open-toppmatningsfunktionen och ett steglöst, justerbart airflow-system som ger dig en mer personlig vejp-upplevelse.

 

SMOK Species Kit 

SMOK SPECIES 230W TOUCH SCREEN ➡️ TESTVINNAREN

När man läser diverse test och recensioner råder det ingen tvekanom att SMOK Species 230W Kittet är bland de bästa på marknaden. Och det är inte utan anledning. E-cigaretten som är en Mod i mini-utgåva är verkligen teknologiskt avancerad. Här får du en touch-skärm som visar allt du behöver veta om din e-cigarett, bl.a. batteriets återstående livstid, temperatur, vätskemängd m.m.

Vägledande pris är 639 kr och för det får du:

 • SMOK Species Mod
 • TFV-Mini V2 Tank
 • Mini V2 A1 0.17ohm coil (förinstallerad)
 • Mini V2 A2 0.2ohm coil
 • USB-kabel
 • Reservedelar

➡️ Köp Smok Species 230w

Gillar du små, lätta mods är SMOK Species helt klart något för sig. E-cigaretten är tillverkad i rostfritt stål och zink-legering med Pyrex-glas och kommer i hela 8 olika färgkombinationer: svart och krom, vit och röd, svart och 7-färgad, blå och svart, svart och guld och röd och svart i två olika kombinationer.

Här får du en liten och kompakt e-cigarett som passar dig som både vill ha en god och fyllig Sub-ohm-ånga men som samtidigt bryr dig mycket om de tekniska detaljerna. Touch-skärmen gör detenkelt och överskådligt att vejpa eftersom skärmen visar allt du behöver veta. Det finns plats för 2 ml i tanken och du behöver 2 x 18650-batterier som ska köpas till separat.

Det blir inte mycket smidigare än med SMOK Species Touch Screen. Du får veta när batteriet ska laddas, hur varm coilen är och en massa annat. Dessutom har modellen enkel och läckagesäker toppmatning av e-vätska och är utrustad med förbättrat ariflow-system på den sublima TFV-Mini V2-tanken som ger fantastisk smak och stora ångmoln.

Joyetech Teros AIO


JOYETECH TEROS ➡️ BÄSTA POD-SYSTEM

Föredrar du diskret utrustning är det ett pod-system, du ska ha fatt på – och vi är övertygade om att du kommer gilla Joyetech Teros Pod AIO Kit Vi vågar påstå att det just nu är marknadens bästa pod-system. Teros AIO är liten; den påminner lite om en överstrykningspenna i storlek och form. Den passar fint i fickan och får plats i handen – dessutom är en ergonomisk och extra behaglig att hålla i.

Joyetech Teros Pod AIO Kit har ett vägledande pris på 269 kr och för det får du:

 • Teros AIO batteri
 • 2 x Teros Pods
 • USB-kabel til uppladdning

➡️ Köp Joyetech Teros Pod Aio kit

Enklare blir det inte. Du får en liten och diskret e-cigarett tillverkad i rostfritt stål och du kan välja mellan följande färger: orange, vitt, lila, gult, svart och silver. E-cigaretterna kommer antingen med termokromatisk eller fotokromatisk yta vilket innebär att den ändrar egenskaper vid temperatur- eller ljusändring.

Det rör sig om en liten pod-e-cigarett och därför är batteriet ocksåpå blygsamma 480 mAh. Det ställer lite högre krav på laddning, men till gengäld kan du med ett pod-system växla mellan två tankar så du slipper använda upp en smak innan du byter till en annan.

Det finns inga inställningar och knappar att ta hänsyn till, så även som nybörjare kan en Joyetech Teros AIO vara en lämplig modell. Den slår på automatiskt när du suger på munstycket och en ljusindikator visar när batteriet behöver laddas.

SÅ, VAD SKA JAG VÄLJA?

Vilken av ovanstående produkter man gillar mest handlar naturligtvis om personliga preferenser kring hur man tycker att ene-gigarett ska se ut (uttrycken är nämligen rätt varierande) och hur ens budget ser ut. Om du är nybörjare rekommenderar vi dockinte att du väljer SMOK Species-Kittet då det kan vara ett något kraftfullt kit att börja med. Oavsett vad du väljer är vi på Din E-cigarett säkra på att du ska bli nöjd med ditt val.

Vi hoppas att du har blivit lite klokare på hur du hittar fram till denbästa e-cigaretten. Kom ihåg att du alltid kan ställa frågor direkt till oss på info@dinecigg.se. Lycka till!

Läs ev. vår guide där vi presenterar de e-cigarett-produkter som ger ALLRA mest ånga!