Tlf: 410 880 209
  • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

POCKEX / NAUTILUS X ASPIRE-coil

Slut i lager

Original Aspire-coils för Nautilus X

Här hittar du de speciella coilsen för den kompakta Nautilus X-tanken och All In One PockeX från Aspire. De använder den nya U-tekniken där luften dras förbi kanthal-coilen och väggar hela två gånger. Det fungerar genom att luften sugs in i toppen, varefter den dras ner till botten av den speciella U-coilen och därefter upp igen i en annan kanal. Det ger en ännu mer koncentrerad smakupplevelse och fyllig ånga.

Samtidigt gör coilens speciella konstruktion det möjligt att endast ha Air Flow Control i toppen. På detta sätt är du skyddad mot eventuella läckageproblem, som ibland kan upplevas med tankar som har AFC längst ner.

 

PAKETET INNEHÅLLER

  • 5 st. Aspire Coil till Pockex / Nautilus X

 

Denna coil passar följande modeller

Aspire Nautilus X Tank

Aspire PockeX Pocket Aio

 

OBS: Om du har en Aspire Pockex Pocket Aio ska du välja 0,6 ohm-coilen eftersom det är den enda som fungerar med den modellen.

 

 

 

179 kr.
179

Detaljer

TEKNISK INFORMATION

Pockex / Nautilus X Coils är alla med U-Tech-teknologin, som tillåter både luftintag och sug från toppen av coilen. DVS. Från insugning upptill, ner genom coilen till botten, upp igen genom coilen och upp genom munstycket.

0,6 Ohm-Coil - Användningsområde: 18-23 Watt

1,5 Ohm-Coil - Användningsområde: 14-20 Watt

1,8 Ohm-Coil - Användningsområde: 12-16 Watt

 

OBS: Informationen om användningsområde är bara av intresse för dig om du har en justerbar e-cigarett. Om du har en Aspire Pockex Pocket Aio, välj 0,6 ohm-coilen.

Om du har en justerbar e-cigarett rekommenderar vi att du ställer in den så att du ligger ungefär mitt i det rekommenderade intervallet för coilen du använder. Generellt sett sliter du mycket mer på en coil om du ger den för många Watt.

 

 

 

Certifierad E-handel

På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

certifierad ehandel

Vänligen vänta...

Produktet er lagt i din kurv

eller
certifierad ehandel