Tlf: 410 880 209
  • info@dinecigg.se
Ska din beställning skickas idag? Beställ inom 23t 55m og 55s

BVC-COIL TILL ASPIRE NAUTILUS/MINI

Slut i lager

BVC-COIL AV TOPPKVALITET

Stor och kraftfull coil som ger dig stor mängd ånga, lång hållbarhet och god smak.

 

PAKETET INNEHÅLLER

  • 5 st. Aspire BVC Coils till Nautilus/Mini

 

Nautilus coil passar till

Aspire Nautilus Mini

Aspire Nautilus 2

Aspire Zelos 50W Kit

 

Coilen till Aspire Nautilus och Aspire Nautilus Mini finns tillgängliga i ohm-styrkorna 1,6 och 1,8. Om du väljer coilen 0,7 ohm behöver du vara säker på att ditt batteri kan hantera det låga motståndet i coilen. Vi rekommenderar att du använder 0,7 ohm-coils i Nautilus 2-tanken.

149 kr.
149

Lägg till tillbehör för (Valfritt)

Detaljer

Större förbättrad coil med lång hållbarhet

Aspires Nautilus coil är utvecklat enligt samma princip som de mindre BVCcoilsenfrån Aspire. Så hittar du också här en "vertical coil". Denna typ av brännare är mycket hållbar och utvecklar en jämn värme i hela coilen, vilket ger en mer behaglig och välsmakande ånga. Hur brännaren värmer har kort sagt att göra med kvaliteten på brännaren, och här får Aspire toppbetyg. Om coilen inte värmer jämnt kan du uppleva en bränd smak i ångan och därmed en obehaglig knastrande känsla i ångan. Det undviker man helt med denna coil. Aspire Nautilus coils har en mycket lång livslängd innan de behöver bytas ut.

Utbyte av coilen

Aspire har utvecklat något av en unik brännare till deras Nautilus-tank. Brännaren är densamma oavsett om du använder Nautilus Mini eller om du använder den stora Nautilus 5 ml-tanken. Brännarna är enkla att byta ut och kan monteras helt enkelt genom att skruva fast den på gängan i tankens botten. Byt ut brännaren när du känner att din tank inte producerar samma tillfredsställande mängd ånga eller om den inte längre smakar som den borde. Coilen finns med både 1,6 och 1,8 ohm-motstånd.

 

 

Certifierad E-handel

På Dinecigg.se kan du handla säkert, eftersom vi har certifierad e-handel.

certifierad ehandel

Vänligen vänta...

Produktet er lagt i din kurv

eller
certifierad ehandel